CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Hakvik

Sidor: [1]
1
Säljes / SV: Intexpool 7,3 x1,32
« skrivet: april 18, 2015, 19:34:04:04  »
Flyttar upp annonsen lite...

2
Säljes / Intexpool 7,3 x1,32
« skrivet: augusti 06, 2014, 21:02:11:11  »
Hej alla,

Jag har en pool som jag vill bli av med. jag importerade den från England komplett med Sandfilter och diverse tillbehör och lagom när jag fått hem den så råkade jag ut för en olycka och blev delvis förlamad så jag har insett att jag inte orkar med en pool av denna storleken. Det är synd att den bara står här så därför säljer jag den nu.

Ett tillfälle att köpa Intex största pool som sedan några år inte säljs i Sverige. Poolen är så klart helt ny och i originalemballage.

Pris endast 9000:-

Poolen finns i Skåne strax utanför Landskrona
Tel 0738/436300
hakvik@gmail.com
Håkan

3
Vatten och kemi / SV: Grumligt (grönt?) vatten
« skrivet: augusti 06, 2014, 11:45:28:28  »
Är nog egentligen inte någon större skillnad. Det viktigaste är att du får i mer klor i baljan.

Det brukar stå på baksidan av burkarna vilken sorts klor det är, annars får man leta efter säkerhetsdatablad. Har försökt luska reda på varför det är bättre att chockklorera med hypoklorit än triklorisocyanurat eller diklorisocyanurat. Har läst att det är bättre effekt med just hypokloriterna för att "bränna" bort det bundna kloret. Men jag försöker att luska reda på varför som sagt, så ni får ta just det här med en nypa salt.

Vad jag har förstått så skall man använda hypoklorit vid chockklorering och inte triklorisocyanurat eller diklorisocyanurat då de sakta ökar halten av cyansyran i poolen med klorblockering som följd. Produkter med triklorisocyanurat eller diklorisocyanurat är avsedda för att hålla vattnet fräscht i mindre pooler som man byter vatten i då och då. Råkade själv ut för klorblockering i våras när jag använde snabbklor isf hypoklorit för att fixa mitt något gröngrummliga vatten. Jag fick tömma halva poolen för att spä ut vattnet och på så sätt sänka halten cyansyra. Inte kul men nu är vattnet kristallklart efter att jag justerat ph och chockat samt haft i algmedel och en flockningskudde i skimmern.

4
Ovanmarkspooler / SV: Intexpool 732x132 var köpa? ebay.de vill inte sälja
« skrivet: augusti 05, 2014, 14:33:48:48  »
BLÄÄÄ! köpte min Intexpool från Italien 20 min före jag läste ditt meddelandet, poolen kostade 12.000:- med frakt, borde ha kollat den här sidan först innan jag slog till och betalade 3.000:- kr mer. För övrigt tror jag att italienarna har det största utbudet av Intexpooler i Europa. Sökte på ebay.de (tyska siten) och uppgav EU som sökområde. I och för sig kanske det inte vart så fel i alla fall, jag fick tag på en "grå" 730 ultra pool istället för den blå.

Hej,

Ja det var ju typiskt, men om du köpte den precis så har de kanske inte ens packat den för transport så att du kan annulera köpet om du vill?
Kontakta dem asap, Jag har förövrigt mycket goda erfarenheter av att handla via Ebay, har handlat mycket därifrån. Allt har fungerat bra och blivit levererat i tid utom en sak i förra veckan faktiskt. Jag öppnade ett "case" via Ebay att varan inte kommit och att jag ville ha pengarna tillbaka och efter ca 2 timmar hade jag fått pengarna, otroligt smidigt :-)

Hör av dig om det löser sig.

MVH
Håkan

5
Ovanmarkspooler / SV: Intexpool 732x132 var köpa? ebay.de vill inte sälja
« skrivet: augusti 03, 2014, 12:23:15:15  »
Hej,

Jag har en ny sådan pool i kartong som jag importerade från England för ett par år sedan. Jag har inte satt upp den ännu pga att jag var med om en olycka och bröt ryggen så allt sådant har fått vänta. Jag är bättre nu men har insett att jag inte kommer orka att sätta upp den inom rimlig tid så du får köpa den om du vill ha den. Jag gav £715 inklusive frakt (ca 9000 SEK) för pool och sandfilter mm så får jag tillbaka det så är jag nöjd. Jag bor i Skåne. Hör av dig om du (eller någon annan) är intresserad. Telefon 0738/436300
Mvh Håkan

6
Ovanmarkspooler / SV: Intex Ultraframe 488x122 söker bubbelplast
« skrivet: juli 27, 2014, 10:24:53:53  »
Hej,
Det är väl störst chans att hitta bubbelplasten på Toys r us, men om den är slut där så kan du kan alltid prova att kontakta Intex direkt, jag köpte lite reservdelar av dem som de skickade hem. Deras mailadress är intex.se@norstar.eu

/Hakvik

7
Ovanmarkspooler / SV: importera pool
« skrivet: september 02, 2011, 15:38:30:30  »

Tack!

Jag hade tänkt att sätta dit en ny kontakt och täta med krympslang eller liknande. Tycker att det blir bäst så..

Det jag har tittat på så här långt är dels Intex egen "gula bil" som enligt den lokala Toys R us (Helsingborg) kostar kring 1000:- Får se vad den kostar till våren. Inte hittat så mycket om den på nätet så det kan man väl tolka som att den är bra?
Sen verkar Hayward Aquabug/Diver Dave/Wanda The Whale fått bra kritik dock är de lite dyrare lite drygt 3000 i Svensk webbshop och ca $100-$120 på amazon. Hur mycket ska man räkna den moms och frakt till Sverige? Ett samköp kunde vara en bra idé.

/Hakvik

8
Ovanmarkspooler / SV: importera pool
« skrivet: september 02, 2011, 13:08:20:20  »
Kul att det gick bra och hoppas leveransen går planenligt.

Samma här.  Ungarna går o kikar på lastpallen titt som tätt. Blev förvånad att föpackningen inte var längre, men gissar att man skarvar de vertikala pinnarna.

Då vi har järnrikt vatten ska det bli skönt med sandfilterpumpen så man slipper krånglet med att byta filter hela tiden. 50 kubik ska i. Kommer ta lite tid. Får nog beställa nån vattenleverans oxo... Denna pool blir det tillå ha vattenfylld året runt.

Ofattbart att inte Intex NOrdic har med den i sitt svenska sortiment, men med den begränsade kontakt jag haft med dem och flera av dess återförsäljare är jag inte förvånad. Totalt kundfrånvänd organisation.

Hej,

Ja, poolen kom igår så leveransen gick bättre än väntat  O0

Tror inte att att man skarvar de vertikala pinnarna då de riskerar bli svagare då, hellre då att "T-Skarven" står för de sista centimetrarna.



Har också egen brunn så det lär ta sin tid om man ska ta allt vatten därifrån.. Har inte problem med järn i vattnet, snarare att det är lite kalkrikt (bor i Skåne). Jag får nog också beställa nån vattenleverans så att det inte tar flera veckor att fylla den. Jag tänkte inte fylla den helt då minsta barnet knappt bottnar annars, vet någon hur högt upp in respektive utlopp sitter?
Ska även leta efter en solfolie blir väl till att importera den också eller finns det andra leverantörer som har en som passar? Tänkte även investera i en enklare städrobot, har någon testad intex engen "gula bil"? eller andra tips mottages tacksamt.

/Hakvik

9
Ovanmarkspooler / SV: importera pool
« skrivet: augusti 26, 2011, 15:26:01:01  »
Köpte den på madpools.co.uk. 535 pund med sandfilterpump osv, men utan "saltvattensystem". Jag köpte den med saltvatten (men den verkar vara slut nu). Tala med Sarah Hewitt. Riktigt bra service. Hälsa gärna fr undertecknad (Niklas).
Fick den levererad idag. Allt har gått utmärkt.
Betalade runt 2800 för frakten, vilket kanske kunde gått att få ned i pris något eftersom jag inte orkade ringa runt o pressa pris.

Tack för tipset, jag hittade madpools själv efter en stunds googlande i helgen  :). Har nu fått bekräftat att poolen kommer i nästa vecka  :) Frakten kostade £180 med voovit.com så det blir £715 totalt vilket jag tycker är mycket pool för pengarna.. Ser redan fram emot nästa vår när detta monster till pool skall monteras upp :)

/Hakvik

10
Ovanmarkspooler / SV: importera pool
« skrivet: augusti 16, 2011, 16:49:51:51  »
Tack för alla bra svar. Jag har hittat samma pool från en engelsk leverantör, vars pump är avsedd för 230 V. Dessutom bättre pris. Nu gäller det bara hitta en bra shipper/fraktfirma. Hela paketet går på 180 kg.

Jag är också intresserad av en sådan pool, vill du berätta vart du hittat den?

MVH
Hakvik

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag