Polarpumpen Supertyst poolvärmepump! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Svenska apotek med tillstånd
 

Författare Ämne: Smart kleen robot  (läst 15958 gånger)

0 medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Utloggad nyburjare

Smart kleen robot
« skrivet: juni 22, 2013, 23:30:46:46 »
Smart Kleen kostar ca 5 tusen, men gör den ett bra jobb ? funkar den till relativt stor pool på 4,5x9 ??

Marknadsledande inom Pooler.

Utloggad Jarlen

SV: Smart kleen robot
« Svar #1 skrivet: juni 22, 2013, 23:57:17:17 »
Jag köpte en i våras. Det bästa köp jag gjort. Jag kan inte förstå hur jag kunnat vara utan en tidigare. Jag kan verkligen rekomendera en sådan.

Utloggad nyburjare

SV: Smart kleen robot
« Svar #2 skrivet: juni 23, 2013, 12:06:40:40 »
 :) trevligt att höra, har använt slang till avloppet i 3 år o tycker det är ganska avkopplande att stå o dammsuga, den suger ju väldigt bra o man kommer åt i alla hörn, nu behövs slangen bytas ut liksom kopplingen mot avloppet o då tänkte jag även köpa en slangtrumma att lägga slangen på för att slippa ha den lös, då kommer jag upp i drygt 1200 kr o en smartkleen kostar "bara" 3600 mer, men att köpa en "dyr" robot typ på över 10-14 tusen tycker jag inte det är värt att slippa dammsuga manuelt, så där tänkte jag att kan en för 4900 är "skit" när de flesta ligger på över 10.. vad är det som gör en billigare "sämre" för något bör det ju vara ?? ser att du har en rund pool och är nöjd med roboten så då måste den funka kanon även i kanten mot väggen, men hur är det om jag har 4 hörnor ? kommer den åt där lika bra som dammsugaren ??

Utloggad Jarlen

SV: Smart kleen robot
« Svar #3 skrivet: juni 23, 2013, 15:04:52:52 »
Jag har min Smart-Kleen kopplad på en timer som kopplas in 6 ggr/dygn, och då går den 45 min varje gång. Jag har inte behövt damsuga en enda gång sedan jag skaffade min Smart Kleen. Den håller kliniskt rent på botten hela tiden. Skillnaden mellan Smart Kleen och dom dyrare är att dessa klättrar på väggarna, men det tror jag är lite overkill. Håller den rent på botten så finns det ingen grogrund för algtillväxt på väggarna. Och då har jag ändå ytterligare en horisontal yta som Smart-Kleenern inte tar. Det är en avsats som löper runt hela poolen som är ca 45cm bred och 65 cm hög och över den ytterligare en vägg på 1,05 m ovanför.
Jag kan inte svara på hur effektiv den är i hörnen, men jag skulle inte tro att det är något problem. Den har något besynnerligt irrationellt gångmönster som verkar nosa upp varje korn i poolen. Min erfarenhet av manuell bottensugning är att när man tycker att allt ser rent och fint ut i poolen och slutar, så går det en halvtimme så ligger det en massa skräp på botten igen. Det är ren ut sagt omöjligt att få bort allt eftersom man rör upp botten vattnet och de små partiklarna syns inte. När man sen slutar så sjunker dessa ner till botten igen och flockar sig. Här är Smart-Kleenern helt suverän med sin effektiva filterpåse, det blir helt enkelt inga partiklar kvar i bottensedimentet. Vattnet har varit kristallklart sedan jag skaffade min Smart-Kleen, och det tror jag beror på att filtreringen genom sandfiltret aldrig når bottensedimentet. Det här börja likna som om jag säljert produkten men så är inte fallet. Jag är bara så otroligt nöjd. Men skulle de mot all förmodan läsa det här så kan de väl skicka en liten slant för PR:n
Hi Hi <antman> ;D :)
« Senast ändrad: juni 23, 2013, 15:18:49:49 av Jarlen »

Utloggad nyburjare

SV: Smart kleen robot
« Svar #4 skrivet: juni 23, 2013, 19:31:54:54 »
tack för din input !! mkt mer värt än att fråga säljaren i butik ! det blir nog bli en sån i morgon, o du har rätt när jag dammsuger blir det rent men lika fort skit igen, både nytt från ytan men även troligen sånt jag själv virvlar runt, dom som säger att det räcker att dammsuga 1 timme i veckan måste bo utan blåst o växlighet i närheten eller acceptera att det ligger lite skit på botten, själv gillar jag när poolen är ren som ett badkar , men en undran, du kör på timer det verkar bra då är den alltid ren , så du har roboten i alltid ? hur funkar det med elkabeln när du har överdraget på ??
håller med om väggarna, dom har jag aldrig ens behövt borsta , endast vattenlinjen snabbt gjort när man badar
« Senast ändrad: juni 23, 2013, 19:36:09:09 av nyborjare »

Utloggad Jarlen

SV: Smart kleen robot
« Svar #5 skrivet: juni 24, 2013, 00:52:39:39 »
Ja jag har en sån där enkel timer som man stoppar in i vägguttaget för att släcka och tända lampor med. Funktionen på  Smart-Kleenern är följande; om man slå på strömmen så går den i 2 timmar, och när programtiden har löpt ut så måste man bryta och slå på strömmen igen, för att programmet ska återaktiveras. Jag låter den därför gå 6 ggr per dygn i 45 minuter. Beträffande om Smart-Kleenern fungerar med poolöverdrag, så borde det inte vara något problem. Jag är inte riktigt säker, men jag vill minnas att den är försedd med 14 meter flytkabel, så det bör funka om du lämnar en glipa för kabeln i slutet av överdraget. Själv så har jag inget överdrag, och med tanke på det så förstår du säkert hur effektiv roboten är.

Utloggad nyburjare

SV: Smart kleen robot
« Svar #6 skrivet: juni 24, 2013, 18:55:39:39 »
köpt nu :-\ blir retur imorgon, den är helt kass till min pool, har gått fram o tillbaka på bredden nu i exakt samma spår i en timme, från långsida till långsida fram o åter , visst det är jävligt rent där på en meters bredd men skitigt i övrigt

Utloggad Jarlen

SV: Smart kleen robot
« Svar #7 skrivet: juni 24, 2013, 21:31:32:32 »
Verkar underligt. Min byter slumpmässigt riktning genom att ibland resa sig på två hjul och göra piruetter så att den ändrar riktning. Det måste vara något fel på programmet i roboten du fått. Be att få pröva ett annat exemplar innan du avfärdar den helt.

Utloggad nyburjare

SV: Smart kleen robot
« Svar #8 skrivet: juni 24, 2013, 21:55:23:23 »
Ja den reser sig sen backar den in i långsidan och får därmed en rätvinkel när den startar framåt igen,  får köra i natt o se imorgon,  om du har skit på hela botten hur lång tid tar det då innan den hunnit ta precis allt?

Utloggad Kojak

SV: Smart kleen robot
« Svar #9 skrivet: juni 24, 2013, 22:32:11:11 »
Ser ingen mening med en elektrisk poolrobot när det finns hydrauliska. Hört argumenten om att den elektriska borstar vägg samt botten etc. Dock är det så att om det nu behövs så har du fel balans i poolen och får läsa på mer om kemikalierna alt. för dålig pooltäckning. Var och tittade på elektriska, var bara en massa jobb med att lyfta i och ur denna tunga tingest. Så mitt råd skaffa en hydraulisk för 1500:- och köp lapin kulta för de pengar du sparat.

Utloggad nyburjare

SV: Smart kleen robot
« Svar #10 skrivet: juni 24, 2013, 23:33:47:47 »
Fick rätt på den i kväll ! nu är botten kanon och den kan lätt gå under överdraget, helnöjd nu, så nedan håller jag ej med , jo det med väggarna där skall inte bli alger eller liknande för då har man fel värden i poolen så långt är jag med men att smuts på botten skulle bero på enbart dålig täckning hm ... jag har täcket av hela dagar när vi badar och att då undvika löv och att man själv drar med sig sand mm det är omöjligt, mitt täcke är i princip helt 100 % när det är på.
Massa jobb ?? jag satt den i vattnet o tryckte på knappen, drog upp den när jag var klar, jobb däremot det hade jag med den manuella som jag kopplade till sandfiltret , hålla på med slangen som skall vatten fyllas, kopplas tömmas etc, nu har jag fått tid över att dricka öl när roboten gör mitt jobb, värderar tid mer än pengar. tunga ?? då skall man vara väldigt klen om min robot skall få den benämningen  ;)
många nöjda här med
http://reviews.intheswim.com/3956/SKU19882/nitro-robotic-pool-cleaner-reviews/reviews.htm

ser ingen mening med en elektrisk poolrobot när det finns hydrauliska. Hört argumenten om att den elektriska borstar vägg samt botten etc. Dock är det så att om det nu behövs så har du fel balans i poolen och får läsa på mer om kemikalierna alt. för dålig pooltäckning. Var och tittade på elektriska, var bara en massa jobb med att lyfta i och ur denna tunga tingest. Så mitt råd skaffa en hydraulisk för 1500:- och köp lapin kulta för de pengar du sparat.

Utloggad Kojak

SV: Smart kleen robot
« Svar #11 skrivet: juni 25, 2013, 16:43:11:11 »
Vet inte om detta är en snikrobot, de jag kollar på folkpool vägde något förjävligt. Om du har problem med att koppla den till slangen så den fylls med vatten så har du en för usel pump, vattnet åker ju ur slangen när du lyfter upp den. Men grundproblemet är ju att något är fel om det krävs en poolrobot som borstar och dammsuger. Har nämnt det tidigare, jag är fullständig amatör men inte varit i närheten av slemmiga väggar, alger, smutsfläckar på botten, vitaktigt vatten etc. Jag antar att man måste sätta sig in mer i vattenkemin samt ha en vettig pooltäckning. Då slipper man nästan helt både elektrisk och hydraulisk rengöring.

Utloggad nyburjare

SV: Smart kleen robot
« Svar #12 skrivet: juni 25, 2013, 18:19:54:54 »
Vet inte varför du kommenterar överhuvudtaget i tråden, vi har olika uppfattningar och du tillför inget till ursprungsfrågan dvs om just denna roboten och hur den fungerar, förstår helt och hållet att du inte gillar robot eller tycker att de behövs, var o en tycker o  gör som den vill , värsting roboten vägen ca 9 kg och man lyfter dem 50 cm från en vagn till vattenytan, om man tycker det är den styrketräning man behöver i veckan så tycker vi nog alla olika där med  ;D har haft pool i 10 år, haft grannar med pool, arbetskamrater etc har aldrig hört att ingen skulle behöva rengöra botten då o då, från sand,löv, etc men du har kanske en inomhuspool. sån skit får jag i poolen men inte alger och annat då detta sköts via kemikalier, dammsugning är en mekanisk filtrering samma som ett sandfilter, du har kanske inget sånt i heller eftersom du inte får någon smuts alls i poolen , vad gäller luften i slangen till breddavloppet så visst efter en stund har pumpen dragit ur all luft , men så skall du inte göra om du vill att pumpen skall hålla, då får du byta packningssats då o då för en pump skall inte gå torr och är inte avsedd att suga luft med, läs manualen . fast du har kanske en snikpump , så är det kanske inte så noga

Ser nu dina andra inlägg du också attackerar de som valt att ha pool utan överdrag i miljö med träd etc, och att du själv har pooltak... kanske lämpligt att du skriver detta även när du kommenterar onödigheten av robot o rengöring på botten , då pooltak väldigt mkt påverkar bottenrengöringsbehovet, baserat på hur man använder taket

Vet inte om detta är en snikrobot, de jag kollar på folkpool vägde något förjävligt. Om du har problem med att koppla den till slangen så den fylls med vatten så har du en för usel pump, vattnet åker ju ur slangen när du lyfter upp den. Men grundproblemet är ju att något är fel om det krävs en poolrobot som borstar och dammsuger. Har nämnt det tidigare, jag är fullständig amatör men inte varit i närheten av slemmiga väggar, alger, smutsfläckar på botten, vitaktigt vatten etc. Jag antar att man måste sätta sig in mer i vattenkemin samt ha en vettig pooltäckning. Då slipper man nästan helt både elektrisk och hydraulisk rengöring.
« Senast ändrad: juni 25, 2013, 18:27:59:59 av nyborjare »

Utloggad Kojak

SV: Smart kleen robot
« Svar #13 skrivet: juni 25, 2013, 19:29:47:47 »
Vad bra att du inser att du skall skaffa ett tak istället för en poolrobot, alltid bra med människor som kommer till insikt.

Utloggad nyburjare

SV: Smart kleen robot
« Svar #14 skrivet: juni 25, 2013, 21:29:16:16 »
Då missförstår du min "insikt" då jag ALDRIG skulle skaffa ett pooltak, tycker det är oerhört fult, >ohno>  skulle aldrig heller skaffat ett växthus, vilket jag tycker det liknar, anser även att ett snyggt överdrag i ljusblå färg som vattnet är mkt snyggare än tak och skulle man inte tycka detta kan man i alla fall rulla bort det , ett tak ser man alltid, smaken är som baken, det är den insikten du o jag borde ta åt oss av istället för att förstöra tråden... och ja, jag är väl lika bra på det som du , men lämnar tråden nu.. lycka till med ditt växthus 8)


Vad bra att du inser att du skall skaffa ett tak istället för en poolrobot, alltid bra med människor som kommer till insikt.

Utloggad Jarlen

SV: Smart kleen robot
« Svar #15 skrivet: juni 25, 2013, 22:04:47:47 »
Grattis Nyborjare! O0 Kul att det funkar, och att du är nöjd.
I övrigt så håller jag med dig., Det finns alltid sådana som är ute för att provocera,  och talar mot bättre vetande. Det bästa är att tiga ihjäl dem. Hälsningar Jarlen

Utloggad nyburjare

SV: Smart kleen robot
« Svar #16 skrivet: juni 25, 2013, 22:14:34:34 »
Tack för dina råd o åsikter det har hjälpt mitt beslut inför köpet och det blev som sagt kanon,sen att någon inte låter mig få glädjas utan tvunget måste hävda att jag gjort ett felköp.... blir så trött, särskilt som om förutsättningarna är så olika som att jämföra med hur ofta man behöver tvätta bilen , om ena bilen står i garage o andra utomhus,men jag ser att han har liknande inlägg tidigare bla mot dig i ditt val av att vara utan överdrag, forumets fördelar försvinner om vi ska hålla på med pajkastning

Utloggad Erica

SV: Smart kleen robot
« Svar #17 skrivet: juni 25, 2013, 23:19:18:18 »
Självklart har vi olika förutsättningar, beroende av vad vi har för pool och hur vi använder den. Vi har inomhuspool, då känns en robot som overkill, det är så sällan man dammsuger ändå. För de som har utomhuspool så hänger ju mycket på vad som finns närmast poolen i fråga om träd och andra växter. Vissa får poolen full av skräp hela tiden, andra inte. Likaså beror det ju på vad för skräp det är. Under USA-tiden hade vi en pool med palmer intill. Det gav en del skräp, blad som lossnade m.m. Men samtidigt så är palmblad så stora att jag tvivlar på att någon normal robot skulle kunna uträtta någonting. Så allt beror ju på förutsättningarna. Handlar det i stället om tallbarr så kan den säkert göra livet mycket lättare för en poolägare.

Utloggad Kojak

SV: Smart kleen robot
« Svar #18 skrivet: juni 26, 2013, 06:13:37:37 »
Nu ska vi alla lugna sig, inget att gå igång bara för att jag benämnde den som snikrobot. Alla har som sagt olika förutsättningar. Men om ni inte kör med tak kör ni med pressenning på? De är väl olagligt att inte ha täckning?Eller har jag fel info även där?

Utloggad Cissi

SV: Smart kleen robot
« Svar #19 skrivet: juni 26, 2013, 06:32:54:54 »
Skulle heller aldrig skaffa pooltak, grymt fult.
Tack för tips om roboten, har kikat lite på den, känns smidig. Alltid bra att få "användarinfo"  O0.
Poolmans Palmyra 4.60 diam VP 5 kw Gullberg & Jansson, weddingcake trappa. Smart kleen poolrobot . Byggtråd: http://www.poolforum.se/forum/index.php?topic=7523.0

Utloggad nyburjare

SV: Smart kleen robot
« Svar #20 skrivet: juni 26, 2013, 08:23:02:02 »
Lugn är mitt andranamn ;) nu var det lite mer än just roboten du ifrågasatte och det var hur jag sköter min pool , att mitt "Täcke" är dåligt, att jag borde läsa på om skötsel och kemin.
"Pressening" ? det talar för att du antagligen inte kommit i kontakt med ett riktigt poolöverdrag ? min "pressening" kostar 40.000 kr och vi kan stå hela familjen på den samtidigt , så ja du har fel eller rätt i att man behöver poolskydd men fel i att en "pressening" inte skulle uppfylla detta krav. f-n o jag som skulle lämna tråden  >:(

Nu ska vi alla lugna sig, inget att gå igång bara för att jag benämnde den som snikrobot. Alla har som sagt olika förutsättningar. Men om ni inte kör med tak kör ni med pressenning på? De är väl olagligt att inte ha täckning?Eller har jag fel info även där?

Utloggad nyburjare

SV: Smart kleen robot
« Svar #21 skrivet: juni 26, 2013, 08:26:43:43 »
Skulle heller aldrig skaffa pooltak, grymt fult.
Tack för tips om roboten, har kikat lite på den, känns smidig. Alltid bra att få "användarinfo"  O0.

Ja den funkar över förväntan ! och den har just nu 500 kr rabatt på Folkpool, skönt att höra att jag inte är ensam om att tycka tak är fult, grannen hade ett sånt tidigare och då var häcken låg så vi såg eländet, har även badat där och det gick inte att skjuta undan helt , föredrar en öppen pool där solen når överallt, grannen badade även under tak.. usch

Utloggad Erica

SV: Smart kleen robot
« Svar #22 skrivet: juni 26, 2013, 08:39:11:11 »
Nu ska vi alla lugna sig, inget att gå igång bara för att jag benämnde den som snikrobot. Alla har som sagt olika förutsättningar. Men om ni inte kör med tak kör ni med pressenning på? De är väl olagligt att inte ha täckning?Eller har jag fel info även där?

Det är olagligt att vara utan skydd för poolen men täckning är inget krav. Ett staket med barnsäker eller låsbar grind runt poolen är godkänt det också. Men utan täckning drar det ju mera värme, framför allt om man håller hög temperatur i vattnet.

Utloggad Simmaren

 • Nybörjare
 • *
 • Stad/land: Kristianstad
 • Antal inlägg: 7
 • Total likes: 0
 • Kön: Man
  • Visa profil
SV: Smart kleen robot
« Svar #23 skrivet: juli 18, 2013, 20:41:41:41 »
Jag köpte en Smart Kleen idag för 4000kr. Köpte den på sommarprodukter.se
« Senast ändrad: juli 18, 2013, 22:06:56:56 av Simmaren »

Utloggad Jarlen

SV: Smart kleen robot
« Svar #24 skrivet: juli 18, 2013, 23:55:15:15 »
Jag köpte en Smart Kleen idag för 4000kr. Köpte den på sommarprodukter.se

Grattis Simmaren! Vilket bra pris. Du kommer garanterat att bli nöjd. Själv så går jag omkring och myser och pyser och tittar på min rena och fina pool. Är nu snart inne på fjärde månaden med med pool Kalle som vi kallar den. På den tiden har jag endast backspolat tre gånger och lägger i en klorpuck då och då. Hela tiden har jag haft kristallklart vatten. Man tror inte att det är sant. Och då ska du veta att jag kör helt utan täckning på sommarhalvåret. Lycka till med din nya vad han nu kommer att heta!!! <sol>

Utloggad mac-jones

 • Badmästare
 • Kan lite mer
 • ***
 • Stad/land: Visby
 • Antal inlägg: 36
 • Total likes: 1
 • Kön: Man
  • Visa profil
SV: Smart kleen robot
« Svar #25 skrivet: juli 19, 2013, 13:15:53:53 »
Har nu kört Mr Kleener O0 sedan i Maj och är mycket nöjd med den förutom att sladden tvinnar ihop sig, någon som har någon idé hur man undviker detta trassel?
Simma lugnt.
Mvh M.Jones (Visby)

Utloggad Jarlen

SV: Smart kleen robot
« Svar #26 skrivet: juli 19, 2013, 15:13:25:25 »
  <hmm> hmm Nä, <dontkn> det får man nog leva med, och tvinna upp den emellanåt.  Även  <sol> har sina fläckar.

Utloggad Simmaren

 • Nybörjare
 • *
 • Stad/land: Kristianstad
 • Antal inlägg: 7
 • Total likes: 0
 • Kön: Man
  • Visa profil
SV: Smart kleen robot
« Svar #27 skrivet: juli 19, 2013, 19:21:03:03 »
Vi döpte honom till Knut (vi har en Rut inne). Knut går mycket i samma spår och det är kortsida- kortsida. Är det fler som har samma problem.

Utloggad nyburjare

SV: Smart kleen robot
« Svar #28 skrivet: juli 19, 2013, 20:14:43:43 »
Jepp jag stod med o kolla hela tiden i början o den gick väldigt länge kortsida till kortsida, jag ringde folkpool som sa, sluta titta på den  ;D det gjorde jag nu när den gått 2 timmar är det kliniskt rent på botten, skillnaden mot suga med slang är att du suger man där man ser smuts, men lite skit finns över hela botten, roboten tar överallt och den städningen håller botten ren mkt längre o effektivare än sugslang, jämför damsugning hemma, inte suger man bara där man ser smuts

Utloggad Simmaren

 • Nybörjare
 • *
 • Stad/land: Kristianstad
 • Antal inlägg: 7
 • Total likes: 0
 • Kön: Man
  • Visa profil
SV: Smart kleen robot
« Svar #29 skrivet: juli 19, 2013, 23:31:11:11 »
Så är det, men man är ju nyfiken.
Knut ska få jobba utan åskådare nästa gång.

Utloggad Nightwish76

SV: Smart kleen robot
« Svar #30 skrivet: maj 15, 2018, 09:56:12:12 »
Väcker liv i tråden, funderar på en poolrobot till min ovanmarkspool och tycker denna verkar prisvärd.

Hur är hållbarheten ni som haft en sådan några år nu. Funderar på denna eller en Clear Pool PT4i för samma pris.

Utloggad Kalmarman

 • Fast i poolträsket
 • Expert
 • *****
 • Stad/land: Kalmar
 • Antal inlägg: 206
 • Total likes: 15
 • Kön: Man
  • Visa profil
SV: Smart kleen robot
« Svar #31 skrivet: maj 15, 2018, 10:54:59:59 »
Jag är inne på mitt fjärde år på min och väldigt nöjd..

Bytte till en ny påse förra året, då plastramen gick sönder. Gick på ngn hundralapp har jag för mig.
DreamPool 730, Hayward Powerline 60, Saltklorinator FP15, DenForm TP100 Pump, 50kg sandfilter. Komposit trall. Min byggtråd http://www.poolforum.se/forum/index.php?topic=7264.0;all

Utloggad carjoh

SV: Smart kleen robot
« Svar #32 skrivet: maj 15, 2018, 14:45:27:27 »
Vi är också grymt nöjda med vår smart kleen. Var fick du fatt i extrapåse ( vår börjar bli lite sliten i ramen..)

Utloggad Kalmarman

 • Fast i poolträsket
 • Expert
 • *****
 • Stad/land: Kalmar
 • Antal inlägg: 206
 • Total likes: 15
 • Kön: Man
  • Visa profil
SV: Smart kleen robot
« Svar #33 skrivet: maj 15, 2018, 16:03:44:44 »
Vi är också grymt nöjda med vår smart kleen. Var fick du fatt i extrapåse ( vår börjar bli lite sliten i ramen..)

Jag gick in till folkpool i Kalmar och de fixade fram den som reservdel
DreamPool 730, Hayward Powerline 60, Saltklorinator FP15, DenForm TP100 Pump, 50kg sandfilter. Komposit trall. Min byggtråd http://www.poolforum.se/forum/index.php?topic=7264.0;all

Utloggad Nightwish76

SV: Smart kleen robot
« Svar #34 skrivet: maj 16, 2018, 09:39:28:28 »

Förresten, hur gör den med väggen? går den en bit upp eller inte? Och om den gör det, är det dumt då jag har en ovanmarkspool med liner?

Funderar på att köpa annars Smartpool 4ti som ser i princip identisk ut men svart. och några hundringar billigare just nu.

Utloggad Kalmarman

 • Fast i poolträsket
 • Expert
 • *****
 • Stad/land: Kalmar
 • Antal inlägg: 206
 • Total likes: 15
 • Kön: Man
  • Visa profil
SV: Smart kleen robot
« Svar #35 skrivet: maj 16, 2018, 11:52:53:53 »
Förresten, hur gör den med väggen? går den en bit upp eller inte? Och om den gör det, är det dumt då jag har en ovanmarkspool med liner?

Funderar på att köpa annars Smartpool 4ti som ser i princip identisk ut men svart. och några hundringar billigare just nu.

Nej den går inte upp på väggen. Utan när den stöter på så byter den riktining.
Den funkar bra på en ovanmark med liner.
DreamPool 730, Hayward Powerline 60, Saltklorinator FP15, DenForm TP100 Pump, 50kg sandfilter. Komposit trall. Min byggtråd http://www.poolforum.se/forum/index.php?topic=7264.0;all

Svenska kvalitetspooler som håller vad de lovar! Energisparprodukter
 

Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons för Pooltorget
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Pooler, spa bad och mycket mer!
Bästa pris på poolsvampen.
Supertyst poolvärmepump! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Svenska apotek med tillstånd