Click Here! Pool Spa billigt Mer info! Pooler av hög kvalité, korta leveranstider! Kvalitet! PrisvÀrda pooler!
Öppnar din e-postklient
Poolsidan HĂ€ssleholm

Författare Ämne: Baquacil-Skum  (lĂ€st 330 gĂ„nger)

0 medlemmar och 1 gÀst tittar pÄ detta Àmne.

Utloggad cheval67

Baquacil-Skum
« skrivet: september 14, 2017, 16:45:43:43 »
Vi anvÀnder Baquacil i vÄr pool sedan starten 2009 vilket har fungerat bra Àven om vi pÄ lÄnga vÀgar inte haft i sÄ mycket medel som det rekommenderas. Nu har vi skaffat ett tak och hÄller dryga 30 grader i poolen vilket förmodligen gör att man fÄr vara mer noga pÄ grund av vÀrmen (fast Ä andra sidan kommer det ju inte i en massa smuts).
Hur som helst sÄ rÄkade botten och sidor bli gröna, dock var vattnet klart. HÀllde dÄ i medel och stÀdade och dÄ blev det fint men efter nÄgra dagar var det ett skum som lÄg pÄ ytan i ungefÀr halva poolen pÄ den sidan dÀr breddavloppet Àr. Detta försvinner nÀr man badar men nÀsta gÄng Àr det likadant. Det ser Àven ut som om det Àr en massa smÄ luftbubblor i vattnet nÀr man badar pÄ kvÀllen med lampan tÀnd.
Vet nÄgon vad detta beror pÄ? Det har gÄtt ett tag sedan vi hÀllde i medel nu men det Àr fortfarande skum pÄ ytan. Nu började det bli lite smÄtt grönt i kanterna igen och jag tÀnkte fylla pÄ mer medel (det visar aningen lÄgt phmb) men tÀnk om det blir mer skum dÄ?
Sedan undrar jag Àven om det kan vara farligt att andas in Ängan dÀr under taket om det gröna kommer (Det Àr vÀldigt lÀtt att ta bort nÀstan som ett grönt damm) Eller om det kan bli andra farliga bakterier som följer med luften nÀr man andas in den? Typ legionella eller liknande.....
NĂ„gon som vet?

Svenska kvalitetspooler som hÄller vad de lovar! 50 Är av innovation och norrlÀndsk kvalitet!
 

Pooler och SPA-bad med montering i toppkvalitet!
Logger 2020 datalogger
Annons för Pooltorget
Annons frÄn Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service pÄ hög nivÄ!
Ring 070-6798263!
Full Inverter!
Pooler, spa bad!
Pooler, spa bad och mycket mer!
Click Here! Pool Spa billigt Mer info! Pooler av hög kvalité, korta leveranstider! Kvalitet! PrisvÀrda pooler!
Öppnar din e-postklient
Poolsidan HĂ€ssleholm

Use CS Theme