Click Here! Pool Spa billigt Mer info! Pooler av hög kvalité, korta leveranstider! Kvalitet! Prisvärda pooler!
Öppnar din e-postklient
Poolsidan Hässleholm
 

Författare Ämne: Baquacil-Skum  (läst 443 gånger)

0 medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Utloggad cheval67

Baquacil-Skum
« skrivet: september 14, 2017, 16:45:43:43 »
Vi använder Baquacil i vår pool sedan starten 2009 vilket har fungerat bra även om vi på långa vägar inte haft i så mycket medel som det rekommenderas. Nu har vi skaffat ett tak och håller dryga 30 grader i poolen vilket förmodligen gör att man får vara mer noga på grund av värmen (fast å andra sidan kommer det ju inte i en massa smuts).
Hur som helst så råkade botten och sidor bli gröna, dock var vattnet klart. Hällde då i medel och städade och då blev det fint men efter några dagar var det ett skum som låg på ytan i ungefär halva poolen på den sidan där breddavloppet är. Detta försvinner när man badar men nästa gång är det likadant. Det ser även ut som om det är en massa små luftbubblor i vattnet när man badar på kvällen med lampan tänd.
Vet någon vad detta beror på? Det har gått ett tag sedan vi hällde i medel nu men det är fortfarande skum på ytan. Nu började det bli lite smått grönt i kanterna igen och jag tänkte fylla på mer medel (det visar aningen lågt phmb) men tänk om det blir mer skum då?
Sedan undrar jag även om det kan vara farligt att andas in ångan där under taket om det gröna kommer (Det är väldigt lätt att ta bort nästan som ett grönt damm) Eller om det kan bli andra farliga bakterier som följer med luften när man andas in den? Typ legionella eller liknande.....
Någon som vet?

Svenska kvalitetspooler som h�ller vad de lovar! 50 år av innovation och norrländsk kvalitet!
 

Pooler och SPA-bad med montering i toppkvalitet!
Logger 2020 datalogger
Annons för Pooltorget
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Bästa pris på SPA med kvalitet.
Pooler, spa bad!
Pooler, spa bad och mycket mer!
Click Here! Pool Spa billigt Mer info! Pooler av hög kvalité, korta leveranstider! Kvalitet! Prisvärda pooler!
Öppnar din e-postklient
Poolsidan Hässleholm

Use CS Theme