Click Here! Pool Spa billigt Mer info! Pooler av hög kvalité, korta leveranstider! Kvalitet! Prisvärda pooler!
Öppnar din e-postklient
Poolsidan Hässleholm
 

Författare Ämne: Sätta granit poolsarg??? HUR?  (läst 7553 gånger)

0 medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Utloggad Fredde-Gbg

SV: Sätta granit poolsarg??? HUR?
« Svar #30 skrivet: juni 07, 2017, 20:06:59:59 »
Åkte till Brukspecialisten för att inhandla det rekommenderade Finja handspackel grov. Väl där så blev jag rekommenderad Mapei Redirep 45 som skulle vara SÅ mycket bättre och hårdare. Ett cementbaserat spackel med så mycket fiber att man får fin avföring bara av att titta på den. Gratis var det inte heller kan jag tala om.

Har spacklat hälften nu. Sågade till 1cm tjocka brädbitar som jag tillfälligt säkrar med ett par förankrande skruv rakt ner i yttre frigoliten.

Blandar i batcher om halv säck (12,5kg) vilket är mer än tillräckligt med en öppningstid runt 20-30 minuter. En halv säck skall blandas med 1,6 liter vatten och hur jag än blandar så är det torrare än en bibliotikarie. Fullständigt omöjligt att spackla med. Det behövs minst 3-4dl till kan jag tala om.

Nu tycker "dom som vet" (alternativt dom som kan) att hur fan kan det ta 20 minuter att smeta ut 7 liter spackel. Men tro mig det är inte lättjobbat. Stabbigt som fan och trots primad och vattnad sarg så separerar (typ torrspricker) spacklet hela tiden när man stockar av. Lite åt samma håll som om man blandar en lite klick finbetong och stärker upp den med extremt mycket cement fast än värre. Vilket som så blir resultatet bra (och hårt). Nu är det tyvärr pissregn och halv storm så jag pausar men planen är att börja limma stensarg i helgen.

Marknadsledande inom Pooler.

Svenska kvalitetspooler som håller vad de lovar! 50 år av innovation och norrländsk kvalitet!
 


Logger 2020 datalogger
Annons för Pooltorget
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Bästa pris på SPA med kvalitet.
Pooler, spa bad!
Pooler, spa bad och mycket mer!
Click Here! Pool Spa billigt Mer info! Pooler av hög kvalité, korta leveranstider! Kvalitet! Prisvärda pooler!
Öppnar din e-postklient
Poolsidan Hässleholm

Use CS Theme