Polarpumpen Pool Spa billigt Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Svenska apotek med tillstånd
 

Författare Ämne: Hjälp att identifiera märke på poollampa  (läst 1151 gånger)

0 medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Utloggad Poolbutik

Hjälp att identifiera märke på poollampa
« skrivet: maj 03, 2017, 21:25:48:48 »
Hej forumet, vi försöker hjälpa en kund med befintlig pool att laga hans lampor. För att slippa gräva upp och byta nischer vill vi få fatt i nya lampinsatser. Problemet är att vi inte riktigt kan identifiera märke/modell på nischerna. Någon här som har nischer med likadan "klack" nedtill som vår kund och som kan hjälpa oss att identifiera vem som tillverkat nischen?
Ni får försöka hålla till godo med kvaliteten på bilden det är fotat genom vattenytan.

Marknadsledande inom Pooler.

Utloggad TommyC

SV: Hjälp att identifiera märke på poollampa
« Svar #1 skrivet: maj 03, 2017, 21:53:18:18 »
I brist på bättre svar så kan någon med gott om tid (kunden?) gå igenom dokumentation hos de större tillverkarna. Vi har en äldre Hayward armatur som har vissa likheter men ändå inte är samma typ som den på bilden. Hos Hayward finns ganska bra dokumentation av alla deras produkter. Astral m fl går det också att hitta bra dokumentation på.
Platsbyggd plastpool 31 kubikmeter med inbyggd trappa och botten i tre olika nivåer. 720 W cirkulationspump. G&J 9,2 kW värmepump ställd på 31 grader. Lågt pooltak Atlanta med skjutlucka och uppfällbar gavel. Klorerar med veckoklorpuckar.

Utloggad Dimitris76

4.5x8x1.5m epoxyfärgad betongpool, Pooltak från Poolteam, Pahlen Maxi-Flo 75kW värmeväxlare, Thermia bergvärme, Hayward sandfilter och 3-fas Max-flo pump , Pentair Rainbow 320C in-line klorinator, Zodiax Vortex 4 poolrobot.

Svenska kvalitetspooler som håller vad de lovar! Energisparprodukter
 

Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons för Pooltorget
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Bästa pris på poolsvampen.
Pooler, spa bad!
Pooler, spa bad och mycket mer!
Pool Spa billigt Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Svenska apotek med tillstånd