Polarpumpen Pool Spa billigt Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Gullberg Jansson Prisvärda pooler! Svenska apotek med tillstånd
 

Författare Ämne: Spabad eller pool  (läst 731 gånger)

0 medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Utloggad chili2006

Spabad eller pool
« skrivet: augusti 03, 2014, 09:49:56:56 »
Helt ny på forumet så hoppas nu detta blev postat på rätt ställe..Postade på spabad först men tänker att det är många som har både och (eller bara mycket åsikter om detta så jag postar även här om det är ok). Jag saknar badmöjlighet hemma i stan (villatomt i söderläge, 850 kvm, mediokert hus med grannar åt alla håll men som iof är delvis insynsskyddat av höga häckar). Vi ska nu bygga uterum och då tänkte jag att jag skulle passa på och fixa en efterlängtad badplats. Vi är inga blötdjur men jag saknar möjligheten att svalka mig heta sommardagar. Har varit helt inne på vanlig pool .tex folkpool men tänkte att spabad kanske kunde vara ett alternativ? Vi kommer nog iof inte att bada mer än på sommaren..

Tillbringar den mesta av vår lediga tid under badsäsongen på vårt fritidshus i skärgården och där har vi pool (folkpool) men jag skulle vilja ha badmöjlighet de dagar man är hemma och arbetar även i stan. Mannen tycker dock detta är omständigt och onödigt så detta kommer bli mitt eget projekt :)

Vi har iof bad ett par hundra meter bort även hemma i stan men det besöker vi i princip aldrig då jag avskyr att trängas med folk och att ligga på en picnicfilt är inte min grej (vill få saker gjorda i solen och varva detta med bad).

Har testat att ha en ovan jord pool (budgetvariant för ett par tusenlappar) men den utnyttjades bara ett par ggr per år och var ffa så hiskligt ful att vi sålde den.

Vill ha något lättskött, som fixar att vi är borta 3-4 veckor i stöten och som helst inte kostar multum. Känns onödigt att lägga flera hundra tusen på ett poolområde som knappt kommer användas men ändå vill jag ha det snyggt och funktionellt så det kanske landar där penningamässigt ändå. Det viktiga är ju förstås att det blir bra!

Hur har ni gjort? Ni med spabad, använder ni dessa frekvent? Där vi bor är det många som har pool och spabad men jag upplever att just spabaden verkar ut att inte användas så frekvent efter ett tag? Rätt eller fel? Hur har det varit för er? Hur hade ni valt? tar gärna emot era eventuella tips och ska leta runt efter bildlänkar :)

Kan man komma ifrån traditionell klorering även när det gäller spabad med saltvattengenerator?

Ha en bra dag!

Marknadsledande inom Pooler.

Svenska kvalitetspooler som håller vad de lovar! Energisparprodukter
 

Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons för Pooltorget
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Bästa pris på poolsvampen.
Pooler, spa bad!
Pooler, spa bad och mycket mer!

Notice: Undefined variable: indexbanners4 in /home/varmepumpsforum/public_html/poolforum.se/forum/Sources/PortalBlocks.php(3593) : eval()'d code on line 19

Notice: Undefined variable: indexbanners5 in /home/varmepumpsforum/public_html/poolforum.se/forum/Sources/PortalBlocks.php(3593) : eval()'d code on line 30

Notice: Undefined variable: indexbanners5 in /home/varmepumpsforum/public_html/poolforum.se/forum/Sources/PortalBlocks.php(3593) : eval()'d code on line 42
Pool Spa billigt Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Svenska apotek med tillstånd