VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Spela harpan
 

Författare Ämne: Erfarenheter av RIOPOOL  (läst 5071 gånger)

0 medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Utloggad CarolinaD

Erfarenheter av RIOPOOL
« skrivet: juni 05, 2020, 09:49:22:22 »
Hej hej,

ny på forumet, denna sommar blir det väl en del hemester och tänkte därmed slå till på pool. Har beställt modellen Laguna som rund, 350 cm med baddjup 130 cm. Pris 7 800. Insett att poolens kostnad dock är en bråkdel av vad det kommer kosta med markarbete, montering och sarg...

Vill nu bara kolla om någon har erfarenheter dels av Riopool som leverantör, samt av modellen Laguna? Samt efterlyser även pris från er som byggt sarg kring en 350 diameter pool (tryckimpregnerat trä).

Stort tack o simma lugnt!

Poolgiganten

Utloggad Persmul

SV: Erfarenheter av RIOPOOL
« Svar #1 skrivet: juni 06, 2020, 09:51:54:54 »
Hej!

Vi tänkte likadant med hemester i år, så vi beställde och har precis monterat Riopool graphite rund 350 (den håller på att fyllas just nu så ej monterat skimmer än). Det är samma modell som laguns fast svart. Monteringen gick bra och relativt fort. Linern ganska tunn men det  är ju rejäl stålvägg.
Fått bra hjälp av riopool vid köpet, de levererade snabbt och allt var med.

Vi har den dock inte inbyggd, utan fristående. Det tips jag kan ge är att inte, som det står i manualen, ha ett topplager med stenmjöl enbart. Vi installerade enligt detta med resultatet att man kunde känna stenarna under fötterna (stenmjöl 0-5). Då hade vi ändå lagt den bottenfilt vi köpte som tillval. Som tur var märkte vi detta innan monteringen, så vi lade även xps enligt manual ( manualen säger dock stenmjöl ELLER xps, och det blev väldigt bra. Mitt tips är alltså att satsa på xps. Vi lade även dit den bottenfilt vi beställde till, men i ärlighetens namn var den väl tunn för vad den kostade, inte mycket tjockare än en vanlig markduk.

Totalt har vi på markarbeten lagt ca 5000 inkl hyra av markvibrator, släp, leverans av grus, dräneringsrör och xps.

Mvh
Persmul

Svenska kvalitetspooler som håller vad de lovar! Kampanj på pooltak
 

Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Spela harpan