Click Here! Pool Spa billigt Mer info! Platssvetsad Liner Kvalitet! Prisvärda pooler!
 

Författare Ämne: Poolparty!  (läst 3721 gånger)

0 medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Utloggad Stichy

Poolparty!
« skrivet: juni 07, 2015, 20:31:17:17 »
Nu är det dags för vår första riktiga säsong med pool!

8-åriga dottern vill fira sin (något försenade) födelsedag med poolparty.

Någon som har tips på pool lekar/tävlingar?

Marknadsledande inom Pooler.

Utloggad Erica

SV: Poolparty!
« Svar #1 skrivet: juni 08, 2015, 00:53:12:12 »
Vi har haft många pool-barnkalas (har 5 barn...). Det blir stor skillnad mellan om det är simkunniga eller ej simkunniga barn ! Vi har haft tävlingar som att ta sig över poolen på olika sätt utan att ramla i - typ gummibåt, hemmagjorda flottar, gå på smal planka m.m. Det finns ju två huvudvarianter: 1. barnen badklädda och i vattnet 2. barnen kalasklädda och tävlingarna går ut på att försöka undvika att ramla i. I det första fallet kan man ju t.ex. spela vattenpolo i enklare form med en lämplig boll. Är barnen inte fullt simkunniga är "ramla i"-varianten för riskabel - då får man i stället ha "i vattnet"-modellen och ha ryggdynor, flytpuffar och liknande till hands. Dessutom måste någon vuxen vara med i poolen av säkerhetsskäl.

Man kan mycket väl kombinera båda typerna av lekar på samma kalas. Först "undvik att ramla i"-typ, senare byter alla om och man har "i vattnet"-varianter. Givetvis måste de inbjudna ha fått reda på vad som gäller så att de har med sig badkläder resp. klädombyte om de skulle ramla i. När barnen är i den åldern att simkunnigheten varierar måste man alltid fråga föräldrarna vad det gäller barnens simkunnighet så man vet i förväg. Vi har ibland satt små färgade klistermärken på de olika barnen så vi kunnat hålla koll på vilka som kan simma och inte.

Barn kan bada lääääääänge ! Ha det ordentligt varmt i poolen ! Tänk också på att barnkalas med pool kan skvätta enormt. Flytta undan allt ömtåligt flera meter från poolen och om poolen är inomhus som våran så kör ventilation och avfuktning på max.

Gäller det större barn eller tonåringar blir det ofta att barnen vill knuffa i varandra. Det är väl helt ok om de är simkunniga, men man får hålla lite koll så det inte spårar ut. Likaså får man kolla att de inte börjar dyka i poolen om poolen inte har sådan storlek och sådant djup att detta är utan risk. Säkerheten måste alltid komma i första hand.  Man får se upp så det inte blir jättehalt någonstans när marken/golvet blir blött. Förhoppningsvis har man inte sådana ytor för nära poolen. Håll också koll så att inte barnen plockar fram några elapparater - sådana hör inte hemma i den miljön och bör inte heller hanteras av blöta barn.
« Senast ändrad: juni 08, 2015, 12:51:00:00 av Erica »

Svenska kvalitetspooler som håller vad de lovar! Energisparprodukter
 

Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons för Pooltorget
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Bästa pris på poolsvampen.
Pooler, spa bad!
Pooler, spa bad och mycket mer!
Click Here! Pool Spa billigt Mer info! Platssvetsad Liner Kvalitet! Prisvärda pooler!