Click Here! Pool Spa billigt Mer info! Pooler av hög kvalité, korta leveranstider! Kvalitet! Prisvärda pooler!
Öppnar din e-postklient
Poolsidan Hässleholm

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Zenon

Sidor: [1] 2 ... 61
1
Smaken är som baken, hade bytt direkt om min trall såg ut så dära, ;P lr oljat med piggment.

2
Ovanmarkspooler / SV: JF storpool - Kopplingar, slangar och massor med grejer
« skrivet: juni 06, 2019, 07:17:57:57  »
Min luft i systemet försvinner alltid när pumpen gått ett tag, aldrig behövt "lufta" dock skall man ju kanske inte köra med flera liter luft i, bör ju vara vatten i grovfiltret ovanför in och ut lopp hålen allafall ;P

3
Ovanmarkspooler / SV: Bubbelplast - praktiska frågor
« skrivet: juni 06, 2019, 07:16:12:12  »
Måtten är väl ganska lika, kan vara något för små från början, men dom växer, vissa är bättre kvalitet än andra, har man pengar så köp dyraste du hittar =) Gärna svart, vissa är sydda i utkant runt som förstärkning osv osv . Jag har haft både intex orginal plus nå utan logga, föredrog intex orginal då.

4
Inga verktyg för att dra åt, bilden är felaktig, idioter som använder polygrip. Det gör man enbart om man måste ha dän grejer som ej går att ha dän med handkraft, "plast" alltså.
Ingen av mina 20 pem läcker, alla dragna för hand, då är jag säkert inte överdrivet stark i nyporna, normalt skulle jag nog säga, kanske snäppet under.

5
Det förstår jag också, nuvarande produkter jag testat har hållt 2-3 år, så allt över det är ju ett plus, sen handlar det ju om hur torrt man kan leva med också, jag vill inte ha de torrt.
Trä spricker alltid, finns inga lyckopiller, frågan är inte om, utan när, självklart kan väl bättre olja påverka lite, men inte jätte mycket.
Hade jag haft råd hade jag kört plast alla dagar i veckan.

6
Som han innan sa, jag menade så klart kläm delen angående gängtejp, andra lär ju självklart köra massor på, det kan bli så dära, kan vara "klämringen" den vita, som inte sitter tillräckligt långt in, men annars kan det bli så där ibland, vissa av mina är så, andra är helt inne, kanske har med fabrikat att göra också, vissa går skit lätt att skruva in, andra får man ta i som fan. Handstycka räcker alltid, använd inga verktyg, de är plast ju.

7
Nej inge gängtejp, bara se till att den är ipressad så långt det går, sitter ju en oring i den, som kan gå lite trögt igenom, men har aldrig använt glidmedel ^^ =) Återkom gärna med bilder vid pumpar och filter när du är klar med allt:D

8
Intressant, kanske köpa 1L och prova

9
Utemiljöer, altaner, trall och stenläggning. / SV: Stenläggning
« skrivet: maj 17, 2019, 07:27:33:33  »
Har lagt ner sten, kör trall lr asfalt nu :D

10
Gällande enbart tryckinpregnerat trä!..

Ni som haft trall under väldigt många år, har väl testat olika oljor antar jag, vad är "bäst i test" ?
Jag har själv bara oljat 2-3 gånger och inte bott i hus mer än 6 år.
Lasyr verkar inte fungera nå bra då det slits av solen och värmen och flagar o släpper, och slits när man går på den. Har aldrig testat själv men det jag hört och förstått från folk som provat.
Så vi håller samtalen generellt till just trall olja, då jag vet att man kan "såpa och tvätta" bara , men det är ej aktuellt här.
Mig gör det inget att trallen blir mörkare lr svart genom åren om man oljar.


 

Sidor: [1] 2 ... 61

Logger 2020 datalogger
Annons för Pooltorget
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Bästa pris på SPA med kvalitet.
Pooler, spa bad!
Pooler, spa bad och mycket mer!
Click Here! Pool Spa billigt Mer info! Pooler av hög kvalité, korta leveranstider! Kvalitet! Prisvärda pooler!
Öppnar din e-postklient
Poolsidan Hässleholm

Use CS Theme