Click Here! Pool Spa billigt Mer info! Platssvetsad Liner Kvalitet! Prisvärda pooler!
Poolsidan Hässleholm

Nyliga inlägg

Sidor: [1] 2 ... 10
1
Teknik / Dubbla sandfilter
« Senaste inlägg av tjopp112 skrivet Idag kl. 17:48:30 »
Tjena <sol> har börjat mixtra om mitt teknikrum. Och då slog mig en tanke... har nämligen ett gammalt sandfilter vilket jag använde till min fd mindre pool  som bara står där, det är ett lite mindre än det jag har nu. Så jag tänkte att kanske skulle man kunna använda båda två? Funkar det, gör det någon skillnad, vilket filter bör man ha först isf? Tack på förhand MVH Danne :)
2
SpaForum / Landskap Jolnir 63 / Idun Q7
« Senaste inlägg av DallasD skrivet Idag kl. 16:35:32 »
Hej på er!

Jag och frun letar spabad och när man gör det blir det lätt att man lägger flera timmar här inne på forumet. Det här är dock mitt första inlägg!
Är lite nyfiken på vad ni tror om det här badet: https://www.polarpumpen.se/pool/spabad/landskap/spabad-jolnir-63
Jag fastnade för den unika (?) designen med två liggplatser bredvid varandra.

Har ställt frågan till Polarpumpen om vad det är för sittdjup i badet, främst beroende på att jag är strax över 2 meter lång. Innan jag hittade det här badet så var jag helt inne på ett Idun Q7 från Nordpool ( https://www.aquagripp.se/spabad/nordpool/nordpool-idun-q7 ) just av den anledningen - sittdjupet (75 cm). Med andra ord, gärna åsikter om även det badet.

Med tanke på priserna så har ni säkert listat ut att jag rör mig i trakterna 55-65 000 kr, så andra dyrare varianter med ordentligt sittdjup är inte aktuellt.

Tack på förhand kära SPA-experter (och SPA-jägare)!  O0
3
Övriga frågor! / Bräddavlopp långsida
« Senaste inlägg av AndersSt skrivet Idag kl. 16:24:55 »
Hej,

Min montör frgar mig om vi kan tänka oss att ha Bräddavlopp på långsidan då jag kommer ha invändig trappa på ena kortsidan och Jetsteam på andra. Funkar detta? Pool Folkpool 8x4 Classic.

Mvh
Anders
4
Markpooler. / SV: Hur bred pool kan jag bygga bredvid huset?
« Senaste inlägg av Fredde201 skrivet Idag kl. 16:02:05 »
Ok tack för svar :). Ni som redan har pool - jag har alltså möjlighet att bygga en pool som är 3,5 eller 4m bred och 8-10 meter lång. Skulle ni säga att ju större desto bättre? Förstår att priset skiljer men om man bortser ifrån det
5
Ovanmarkspooler / Byta Liner på primastar pool. Problem?
« Senaste inlägg av freddan122 skrivet Idag kl. 14:41:32 »
Hej,

Tänkte sakta men säkert påbörja byta av linern då den inte ser så trevlig ut längre.

när jag plockade bort brädavloppet upptäckte jag detta.
Vad har ni för rekommendationer? måste jag byte hela poolen för att få det sjyst?
Poolen är från 2004.
6
Pooltäckningar / SV: Importera pooltak i egen regi?
« Senaste inlägg av leonard skrivet Idag kl. 14:10:58 »
Vet inte om det är mig nordbo syftar på. Jag har iallafall ett Elegance+ som jag äntrar tredje säsongen med. Taket ser fortfarande jättefint ut. Det rullar kanonbra, Jag har gjort en jämförelse med andra märken i flera butiker och påstår att det är exakt samma tak. Det är vanligt i alla branscher att en producent tillverkar till flera varumärken men den ändå skillnaden att man byter förpackning och logotype. Talar av egen erfarenhet här då jag har arbetat på olika industrier i nästan 20år. Det är ibland komiskt hur märketstrogna många konsumenter faktiskt är.
I vilket fall kan jag inte annat än att rekommendera Dreampools. Kan inte uttala mig om andra dock.
7
Byggtrådar / SV: 4*8 Thermopool 2.0 från PoolStore i södra Malmö
« Senaste inlägg av FfromB skrivet Idag kl. 13:05:55 »
Kort stund senare
8
Teknik / SV: Ny pump
« Senaste inlägg av Erica skrivet Idag kl. 11:27:18 »
Jo priset på sådana kommer säkert att sjunka. Problemet kan vara övertonerna, dels med hänsyn till risk för felaktig utlösning av jordfelsbrytare, dels för störningar på elektronik. Det kan gå bra mot en vanlig jordfelsbrytare men de som säljer frekvensomriktarna anger i de flesta fall att de inte får köras mot jordfelsbrytare så om det inte fungerar så kan man inte reklamera och hänvisa till garanti. Många frekvensomriktare på marknaden är dessutom bara godkända för industrimiljö, de garanteras alltså inte att vara störfria nog för hemmiljö. I känslig miljö godkänns normal bara omriktare med sinusvåg men dessa är patenterade, det finns bara ett märke och de kostar mer än vanliga omriktare. De omriktare som är inbyggda i poolpumpar är troligtvis av enklare slag och man kan då misstänka att det kan bli mera problem just med övertoner. Skall man köpa en bör man kräva rätt att returnera den om den inte klarar att köra mot en jordfelsbrytare. I Sverige är jordfelsbrytare ett absolut krav på poolanläggningar och skulle man inte ha en sådan stiger risken för elolycksfall radikalt.
9
SpaForum / Fråga om spabad
« Senaste inlägg av kristoffer.isberg skrivet Idag kl. 10:23:53 »
Hej.

Frun och jag har i dessa Corona tider bestämt oss för att lägga sommarens semesterbudget på ett spabad.

Det är ju en hel djungel av märken och liknande så tänkte att jag vänder mig till er.

Hittade det här badet när jag letade runt på nätet i går.

https://www.trademax.se/pool-spa/spabad/utespa/earth-spabad-71-jets-5-personer-fri-frakt-f%C3%B6r-utebad-med-lyftkran-p99999

Vad tror ni om det? Tänker att jag är beredd att lägga runt 50000:- på själva badet, vi är 2 vuxna och 3 barn som kommer använda det oftast.

Eller finns det något bättre alternativ i samma prisklass?

Hjälp mig.

Tack på förhand
10
Pooltäckningar / SV: Importera pooltak i egen regi?
« Senaste inlägg av Oneill skrivet Idag kl. 09:48:18 »
Är oxå inne på samma lösning då priserna är vad dom är i Sverige men tryggheten kan vara osäker om man beställer från Öst, har varit kontakt med Dreampools i Polen och har ett pris på detta tak:
"Elegance+ M 7,58 x 4,28 x 0,90 m with 3m extra rails and side door: 5289 Euros with VAT solid (clear) polycarbonate + 300 Euros transport cost to Uppsala"
Det som jag ej gillar är att man skall betala ca:30% i förhand men vet att en annan här i detta forum har beställt ett tak från Dreampools med samma typ av upplägg utan problem.

Är väldigt likt Gullberg&Jansson NOVA men kvalitémässigt vet jag ej.

Hej!
kvalliteten på det taken är fantastiskt, jag har ett alucover pooltak via qualitypool och av allt att dömma som är det samma tak. dock ska sägas att det är robust och väger en del och är inte lika lättrullat som tex ett gullberg jansson leia men det känns riktigt gediget.
frågade själv dreampool om offert när jag letade tak och tyckte inte det blev så mycket billigare med tanke på risken med garantier m.m om något skulle gå fel. hur det funkar kan jag som sagt inte svara på men taken är fina.
Alucover som jag först kontaktade för att importera själv vägrade att sälja till mig, jag var tvungen att gå via deras svenska leverantör som då var qualitypool
Sidor: [1] 2 ... 10
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons för Pooltorget
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Bästa pris på SPA med kvalitet.
Pooler, spa bad!
Pooler, spa bad och mycket mer!
Click Here! Pool Spa billigt Mer info! Platssvetsad Liner Kvalitet! Prisvärda pooler!
Poolsidan Hässleholm

Use CS Theme