Polarpumpen Pool Spa billigt Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Svenska apotek med tillstånd

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Lotti

Sidor: 1 [2] 3
11
Byggtrådar / SV: Nu är vi i full gång
« skrivet: maj 23, 2007, 22:33:19:19  »
Snyggt och så härligt att ha kommit så långt att ni kan bada! Mannen sliter för fullt och har i dagarna rest stommen och idag fick vi leverans av plywood + isolering. Undrar hur länge det dröjer innan vi också kan bada?

Eftersom vi också bygger pool av trästomme funderar jag på om din kalkyl har hållit, inkl allt som tänkas skall. De där små skruvarna kostar ju en förmögenhet.

12
Markpooler. / SV: Lottis poolbygge - naturgrus istället för makadam?
« skrivet: maj 10, 2007, 22:31:38:38  »
Bottenmattan var med redan igår men nu vet jag att mjukmatta och bottenmatta är samma sak - trodde inte det ett tag. Alltid lär man sig något nytt och detta med pool är verkligen nytt för oss  <hmm>.

13
Markpooler. / SV: Lottis poolbygge - naturgrus istället för makadam?
« skrivet: maj 09, 2007, 22:24:09:09  »
Tack för svar Rikard! Efter att ha kollat runt här på poolforum blir det nog:
paddad makadam
fiberduk
paddad natursand
litet lager putssand
isolering
(ev paddat stenmjöl)
bottenmatta
liner

14
Markpooler. / Lottis poolbygge - naturgrus istället för makadam?
« skrivet: maj 05, 2007, 14:01:35:35  »
Sist vi skulle köpa makadam att ha ovanpå duken, se bild, avrådde leverantören från detta och sålde naturgrus istället. Visserligen mycket lättare att skyffla men varför? Någon med erfarenhet? Under duken har vi rejält med paddad makadam.

15
Markpooler. / SV: Ecoprim 300j - Isolering av botten
« skrivet: maj 03, 2007, 22:41:57:57  »
Hejsan, det ska finnas pvc plattor som du kan lägga på botten för att slippa avtryck. Vi har tyvärr inte kommit så långt än att vi har tagit ställning till vad vi ska ha, maken är på stadiet skottning av makadam och paddning. /Lotti

16
Markpooler. / SV: Vad kan grannar göra?
« skrivet: maj 02, 2007, 21:08:50:50  »
Hej, har du varit i kontakt med kommunen? /Lotti

17
Markpooler. / Lottis poolbygge är igång
« skrivet: maj 02, 2007, 21:07:25:25  »
Hej, äntligen är vårt poolbygge igång. Startade för x antal år sedan med att "sälja in" pool till maken. I januari började tittandet på poolföretags hemsidor och sedan hittade vi detta forum vilket har varit till stor hjälp i valet av pool.

Till en början trodde jag att min pool skulle vara ett vackert njurformat smycke med baddjupet 1,60 men icke. När övriga familjemedlemmar hade sagt sitt blev valet en rektangulär pool 9*4,5*1,80 med sluttande botten.

Den 16 april satte grävmaskinen skopan i marken. Vårt vackra klätterträd av körsbär är nedsågat i bitar och tomten ser ut som ett smärre slagfält.

//Lotti


18
Markpooler. / SV: Vad kan grannar göra?
« skrivet: maj 01, 2007, 20:28:22:22  »
Hej, innan starten av vårt poolbygge var jag i kontakt med Plan&Bygg hos vår kommun och i vissa fall måste man ansöka om marklov, bl a om grannar kan ha synpunker. De nämnde att alla kommuner kan ha olika regler. Vi har en sluttande tomt och var tvungna att få grannarnas och kommunens godkännande eftersom vi skulle höja marknivån längst ned på tomten mer än 0,5 m. Jag rek dig att ringa din kommun imorgon. Lycka till  O0! /Lotti

19
Hej, det viktiga är att man inte gräver ner impregnerat gammalt virke eller köper billigare virke från länder där de inte har miljötänket. Köper man godkänt svenskt virke är det inga problem ur miljöhänsyn enligt vår kommun. Många köper fortfarande ex gammalt tågvirke och gräver ner detta i sina trädgårdar vilket självklart inte är ok.

Gropen är grävd, jobbet med dränering mm är startat och där står vi idag. Vi letar fortfarande efter plywood och ambitionen är att vara klara i början av juli så det är ingen panik än. Poolstore har godkänd plywood men måtten stämmer inte med det vi vill ha. Poolen ska bli 9*4,5*1,80 med sluttande botten.
/hälsn Lotti

20
Vatten och kemi / SV: Hur mycket salt?
« skrivet: april 28, 2007, 12:25:00:00  »
Hej Tobbe, har tyvärr inget svar till dig men dock en fråga. Har du byggt utan gjuten bottenplatta? Ser så ut på dina bilder iallafall. Vi har precis grävt gropen till poolen men är osäkra på hur vi ska göra med botten. Poolen blir 9*4,5 med sluttande botten. /hälsn Lotti

Sidor: 1 [2] 3
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons för Pooltorget
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Bästa pris på poolsvampen.
Pooler, spa bad!
Pooler, spa bad och mycket mer!
Pool Spa billigt Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Svenska apotek med tillstånd