Rubinpool Pool Spa billigt Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Svenska apotek med tillstånd

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - MackeWesen

Sidor: [1]
1
Markpooler. / Tralltvätt skadligt mot liner?
« skrivet: april 25, 2020, 18:41:58:58  »
Trallen har nu legat ett år och har börja gå över med tralltvätt. Men är lite oroligt när jag ska ta närmast poolen, ska försöka va så försiktig det går men tänker att det kanske stänker lite eller rinner ner i poolen. Nån som har erfarenhet av det ? Har cuprinol tralltvätt!

2
Byggtrådar / Pool bygge nr 2!
« skrivet: april 21, 2019, 21:26:48:48  »
Hej! Efter att renovera vår egna pool hemma nästan hela förra året så drar jag igång med nästa åt svärföräldrarna nu i påsk helgen, kommer inte göra allt själv, tar hjälp med stomresning av poolen ( folkpool ) men kommer att gräva själv och göra alla mark jobb. Börja med lite bilder och fyller på efterhand !

3
Markpooler. / Snabbfäste till stege?
« skrivet: mars 22, 2019, 16:54:03:03  »
Rib cover ska införskaffas nu i vår, och då kommer våran stege att hamna lite dumt till. och behöver då lite tips på om det finns några färdiga snabbfästen att köpa eller om någon har konstruera nån egen smart lösning ?

4
Byggtrådar / Nu är pool projektet klart!
« skrivet: augusti 10, 2018, 21:02:30:30  »
Efter att vi insett att den gamla poolen som va byggt tidigt 1990 tal, hade kasta in handduken. Så bestämde vi oss för att renovera, men egentligen så blev det ett helt nytt poolbygge. Handgrävt runt hela poolen och petat i en dränering, 15 ton singel inkörd  på skottkärra från garage uppfarten. Nya väggskivor, inklädd med platonmatta på utsidan och isolerad. ny liner, nya inlopp, lampor, kopplingar och rör, m.m. lägger upp lite bilder / Marcus

5
Markpooler. / Säkring för poolbelysnig
« skrivet: juli 16, 2018, 00:34:05:05  »
Hej efter en större poolrenovering som nu ligger i slut skedet så tänkte ja passa på att byta ut alla gamla automatsäkring! Då den till belysningen är slut, den vill inte låsa ens när strömen är av, Men nu sitter det en 6 amp säkring till 2 st 300w halogen, kan jag köra med en 10 amp? Kabeln från transformatorn är en halv tums kabel och belysningen är 2 st nya hayward belysning, med 300 w halogen  Vad har ni andra ?

Mvh

6
Markpooler. / persian sand liner
« skrivet: juli 10, 2018, 22:50:24:24  »
Några fler som kör med persian sand ? Vi har precis satt våran och är väldigt nöjda! Lägg gärna in en bild isf! Har hittat några bilder efter lite googlande, men verkar vara en väldigt ovanlig liner?

7
Markpooler. / Plasering på bräddavlopp och inlopp?
« skrivet: juli 02, 2018, 13:23:11:11  »
Funkar det att ha bräddavlopp på mitten på ena långsidan
Och två inlopp på motsat långsida, Ca 2 meter in från hörnen?
 Skulle förenkla väldigt mycket ist för att ha det på kortsidorna..

8
Markpooler. / Råd angående pool Belysning?
« skrivet: juni 23, 2018, 18:46:18:18  »
Hej håller på att renovera en folkpool, byter ut alla plywood skivor och tänkte passa på att byta båda lamporna i samma veva då dom gamla hade gjort sitt! Men nu undrar jag om jag har köpt fel lampor? Dom är från rubinpool, www.rubinpool.se/produkter/pool-tillbehor/belysning/belysning-12v300w

På dom så måste man föra in nischen från baksidan, så kommer plywoodvägen ligga i mellan när allt kläms ihop. Men trä är ju trä och kan ju både krympa och expandera.. har fått ett tips om att göra ett lite större hål och skruva fast en plåt i väggen och sen montera lampan i plåten ?  Nån som har prova det eller har några andra ider?

Eller är det bara köpa nya?


9
Markpooler. / Pool pumps fråga?
« skrivet: januari 21, 2018, 14:38:25:25  »
Tänkte byta ut vår gamla pump och då ville jag kolla om det var en 1 fas eller 3 fas ( på locket står 230/400v och sladden går direkt in i el centralen ) och när jag skruvar av locket på pumpen så är det 2 faser en nolla och en jord?
Pumpen är en Victoria Astral plus? Nån som har någon idé? Kan tilläga att att jag inte är nån fena på el, så en elektriker ska koppla en en ny men vad ska ja Beställa för pump?

10
Markpooler. / Nybliven pool ägare behöver lite expert hjälp?
« skrivet: juni 26, 2017, 09:16:34:34  »
Har nyligen köpt hus men pool från foolkpool med solfångare från foolkpool och pumpen från Astral, Victoria plus. Har Inga erfarenheter alls av pool tidagre men har satt mig in i grunderna hur det fungerar med tex backspolning osv. Nu till funderingarna, har haft problem med cirkulationen.. mycket bubblor i upploppen och känns som det är dåligt tryck uppe i bredavloppet! Efter att ha rensat filteter korgen så glömde jag öppna ventilen på sugledningen och pumpen gick hela natten innan jag kom på det :-\ efter det känns det som att det kommer ännu mer och större bubblor! Kommer lite vatten nån stans från pumpen.. svårt att uttyda varit ifrån. Och så känns det som det tycker ut luft där pumphus packningen sitter. Tror ni pumpen är helt slut ?

Nästa fråga har en svart cylunder formad "burk" med en liten ratt uppe på med numereing 10, 20, 30, 40 den står nu på 10. Den står nu på 10, nyfiken som är så bred jag på den när pumpen gick och allt stannade! All tre automat säkringarna inne i huset löste ut. Ställde tillbaka den på 10 och dog tillbaka säkringarna och det funka igen så frågan är vad den är till för? Bifogar en bild

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons för Pooltorget
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Bästa pris på poolsvampen.
Pooler, spa bad!
Pooler, spa bad och mycket mer!
Pool Spa billigt Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Svenska apotek med tillstånd