Click Here! Pool Spa billigt Mer info! Platssvetsad Liner Kvalitet! Prisvärda pooler!

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - DJME

Sidor: [1]
1
Byggtrådar / 8x4 Thermopool
« skrivet: juli 15, 2010, 14:31:50:50  »
Har "hängt" här under snart två års tid, läst byggtrådar och dreglat och drömt. Har kommit fram till att vi nog har plats för en pool men det tråkiga är att det är rätt bra sluttning på tomten så jag kommer inte kunna gräva ner nån pool helt och det begränsar ju lite, eller egentligen bara fördyrar. Hur som helst så har vi bokat in en kille som skall komma och titta och rita lite på altan, ev uterum och pool. Det ser alltså ut som att jag komer att bli med pool vad det lider.
Det lutar åt en rektangulär 8x4m x1.50m Lecapool med gjuten platta och förstärkningar och allt som jag läst man skall ha. :). Har även funderingar på att svetsa liner, lite beroende på poolens utformning. När det gäller teknik har jag inte planen klar men mest troligt blir det en värmepump av något slag och förmodligen saltklorinator, tycker det verkar smidigt. Tar gärna emot förslag på filteranläggning och alla prylar runtomkring. Hoppas kunna få platta och murning klar denna sommar/höst och sedan resten till nästa vår. Kanske skall tillägga att jag kommer försöka göra det själv.  <hmm>
Får återkomma med en skiss så fort jag fått nåt förslag från arkitekten.

/Mikael

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons för Pooltorget
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Bästa pris på poolsvampen.
Pooler, spa bad!
Pooler, spa bad och mycket mer!
Click Here! Pool Spa billigt Mer info! Platssvetsad Liner Kvalitet! Prisvärda pooler!