Magnus Målarn Pool Spa billigt Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Svenska apotek med tillstånd

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - scalla

Sidor: [1]
1
Markpooler. / Varmgalvaniserad eller förzinkad poolstomme?
« skrivet: juni 23, 2008, 22:17:56:56  »
Vi bestämt oss för en rund 7-meters markpool med mosaikliner. De olika leverantörernas paket och priser ligger på ungefär samma nivåer, så vi trodde att valet skulle bli lätt; En leverantör geografiskt nära...
Men icke, det visade sig att poolstommarna var tillverkade på olika sätt! Vissa är varmgalvaniserade (vad menas med det, varm- alltså?) och andra är förzinkade. Att alla är skyddslackerade, det har jag iallafall förstått  :D, men vilken är skillnaden i övrigt?
Vi bor i södra norrland, tror inte vi har särskilt sur jord (normal lerjord med mycket lövträn). Däremot har vi ganska mycket vatten i marken, så vi får nog dränera en del.

Behöver alltså hjälp med att förstå skillnaden mellan de varmgalvaniserade och förzinkade poolstommarna, och vad vi bör välja.

Tack!

2
Markpooler. / Problem med val av stege
« skrivet: april 05, 2007, 10:34:04:04  »
Riskerar jag att ha sönder poolplåten och eller linern om jag väljer en stege enl nedan bild?Tack,
Scalla

3
Markpooler. / Prio: Plåttjocklek eller Linertjocklek?
« skrivet: april 05, 2007, 10:23:41:41  »
Har en fundering över vad man bör prioritera vid ett poolköp. Har hittat 2 återförsäljare som ligger bra till i pris (gäller nedgrävd/halvnedgrävd rund pool).
Båda har en galvad/förzinkad stomme men sedan skiljer det sig åt:
Leverantör nr 1 har plåttjocklek 0,8mm och linertjocklek 0,6mm. Pump 12 kubik/h belysning 50W (Låter lite? Är såvitt jag vet ej LED-belysning).
Leverantör nr 2 har plåttjocklek 07mm samt Linertjocklek 0,8mm. Pump 113 kubik/h, belysning 300W.

Leverantör 1 är något dyrare (marginellt, dock).

Jag lutar åt att välja den lev som har tjockaste linern, men jag kanske är helt fel ute? Vad tror ni? Vad ska jag välja plåt eller liner?  <dontkn>?

//Scalla

4
Ovanmarkspooler / Importera ovanmarkpool från tyskland el övriga europa
« skrivet: juli 12, 2006, 15:42:02:02  »
Ni som har importerat era ovanmarkare, vilken sajt har ni köpt dem från, hur håller de kvalitetsmässigt, fick ni med allt som behövs vid beställning? Var det prismässigt värt att importera eller går det på ett ut?

Mvh Scalla

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons för Pooltorget
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Bästa pris på poolsvampen.
Pooler, spa bad!
Pooler, spa bad och mycket mer!
Pool Spa billigt Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Svenska apotek med tillstånd