Rubinpool Pool Spa billigt Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Svenska apotek med tillstånd

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - STAERI

Sidor: [1]
1
Markpooler. / Frusen poolpump
« skrivet: april 16, 2011, 22:56:32:32  »
Hej!

På grund av problem med elementet som ska hålla rätt temperatur i förrådet där poolpumpen står så frös det vatten som fanns kvar i botten på pumpen till is i vintras (c:a 10 cm) när det var som mest kallt.

Pumpen är inte sprucken och ser ut som vanligt. Det känns inte så lockande att behöva strula med ny pump när poolen väl är fylld och behöver cirkulation så om det är sannolikt att pumpen är skadad så känns det bättre att köpa ny pump redan nu. Är det troligt att den tagit skada av detta eller ska jag våga fylla upp poolen som vanligt och köra igång och testa när det börjar bli dags för poolsäsong?

// S

2
Teknik / SV: Hjälp! Dåligt tryck i pumpen
« skrivet: juli 04, 2009, 21:14:36:36  »
Det visade sig att korgen i bräddavloppet spruckit och därför hade tydligen kottarna lyckats ta sig förbi denna och vidare in i ledningen till pumpen...

3
Teknik / SV: Hjälp! Dåligt tryck i pumpen
« skrivet: juli 03, 2009, 20:52:05:05  »
Kan nu äntligen meddela att problemet är löst! 1,5 dygn efter att jag låtit pumpen gå hela tiden så låg där ett antal kottar, mindre grenar och löv i korgen i pumpen...

Tack för alla svar!

// S

4
Teknik / SV: Hjälp! Dåligt tryck i pumpen
« skrivet: juni 30, 2009, 20:58:07:07  »
Jag har backspolat i evigheter. Jag har även kört ner vattenslang samt högtrycksspruta modell värsting i ledningen mellan bräddavloppet och pumpen. Det kom då några kottar i korgen i pumpen som jag givetvis tog bort, men när jag sedan körde pumpen på nytt så var det samma sak, dåligt tryck och nästan inget vatten tillbaka till poolen.

Igår kväll öppnad jag 90-graders-kopplingen direkt under bräddavloppet för att kontrollera om något fastnat där, men det hade det inte gjort. Det känns som att ledningen mellan bräddavloppet och pumpen nu är ren, men ändå fungerar det inte som det ska. Poolmannen var här idag och monterade ihop bräddavloppet och ledningen och han var lika frågande som jag själv. En tanke enligt honom kunde vara att ventilen på sandfiltret gått sönder och att det därför är dåligt tryck, men enligt honom händer det i princip aldrig. Sandfiltet är dessutom endast 1,5 år gammalt.

Har ni några mer idéer?

// S


5
Teknik / Hjälp! Dåligt tryck i pumpen
« skrivet: juni 29, 2009, 11:18:19:19  »
5 dagar efter rejäl dammsugning av poolen har jag fått problem med dåligt tryck i pumpen. Det kommer vatten in i pumpen men inte så att det slår upp i det genomskinliga locket som det brukar. Jag har testat att byta till en annan pump men problemet kvarstår.

Det kommer mycket, mycket lite vatten i de två utloppen i poolen.

Jag misstänker att det eventuellt fastnat något skräp i ledningen mellan bräddavloppet och pumpen. Vad tror ni? Vad kan jag göra?

MVH

S

6
Säljes / Helt ny solfolie säljes
« skrivet: juli 05, 2008, 11:52:02:02  »
Bredd: 4 m
Längd: 8,5 m

Kan lätt klippas till önskad längd.

Inköpt hos Miami Pool och pålagd igår. Tyvärr var den för bred för vår pool så därför säljes den till högstbjudande.

Nypris: 2.975 kr.

7
Säljes / Automatisk pooldammsugare/poolstädare
« skrivet: juni 29, 2008, 11:05:52:52  »
Pooldammsugaren kopplas till den ordinarie slangen och bräddavloppet och städar sedan botten på poolen av sig själv.

Är endast använd ett fåtal gånger. Säljes p g a dubbelköp.

Tillverkare: Hayward

Finns i Ålstorp/Löddeköpinge.

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons för Pooltorget
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Bästa pris på poolsvampen.
Pooler, spa bad!
Pooler, spa bad och mycket mer!
Pool Spa billigt Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Svenska apotek med tillstånd