CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - magnil

Sidor: [1] 2 3
1
SpaForum / Inget drag genom filtren
« skrivet: juni 30, 2019, 14:21:36:36  »
Fadern har bytt vatten på Viskan spa och nu drar det ingenting via filtren. Massagepumparna fungerar men även om man sätter på alla så är det inget flöde alls via filtren.

Troligtvis fungerade det innan vattenbyte. Luft någonstans eller vad kan vara fel?

2
Uppvärmning / Poolvärmepump - Inverter?
« skrivet: juni 13, 2019, 08:58:28:28  »
Skall sätta en poolvärmepump i Spanien. Installatören anser att det inte finns anledning att ha en inverterstyrd luftvärmepump. Han menar att det bara är kinapumparna som har det.

Jag tycker det hade kunnat vara bra kanske för ljudnivån i alla fall men kan det inte riktigt. Finns det anledning till inverterstyrd pump eller inte?

3
Pooltäckningar / SV: Soltäcke/solfolie i Spanien
« skrivet: maj 23, 2019, 09:01:22:22  »
Tack! Ligger din pool I sol hela dagen?

4
Pooltäckningar / Soltäcke/solfolie i Spanien
« skrivet: maj 22, 2019, 11:47:41:41  »
Om man har en ouppvärmd pool i Spanien, hur mycket kan, grovt uppskattat, soltäcke/solfolie göra för att höja temperaturen?

5
SpaForum / SV: Vad är negativt med aktivt syre?
« skrivet: maj 03, 2017, 22:10:16:16  »
Om man skall nu skall låta badet stå obevakat en månad hur gör man då? Sänker temperaturen och köper någon dispenser? Vilken dispenser är bra och vilket klor kör man i den? Använder normalt Spacares aktiva syre och miniklor.

6
Tack, beställt!

7
Har försökt beställa Taylor kit på både Amazon och Ebay. Lyckades på ebay men fick sedan meddelande att det var "restricted shipping" och pengarna betalades tillbaka. Kan du se vilken säljare du beställde från?

8
SpaForum / SV: Vad är negativt med aktivt syre?
« skrivet: april 02, 2017, 14:12:16:16  »
Nu har badet varit igång i fyra månader så idag blir det vattenbyte. Har fungerat fantastiskt bra med aktivt syre. Vattnet har varit klart och fint hela tiden och är lika fint fortfarande. Förutom lukten en gång som jag tror kom av/med lågt PH så har det varit helt problemfritt. Känns bra att använda förhållandevis lite kem!

9
SpaForum / SV: Vad är negativt med aktivt syre?
« skrivet: mars 05, 2017, 23:19:50:50  »
Tror att lukten hade något med det låga PH att göra. Höjde PH och sedan har det inte varit någon lukt.

Vattnet är lika klart och fint fortfarande.

Alkanitet trodde jag att man såg till att få ordning på vid vattenbyte och att det sedan var konstant. Det verkar dock sjunka hela tiden, har fått höja två gånger. Är det så att alka sjunker med tiden?

10
SpaForum / SV: Vad är negativt med aktivt syre?
« skrivet: februari 08, 2017, 22:37:57:57  »
Lite återkoppling på hur det fungerar. Har slarvat och inte mätt vattnet på en månad. Dels får jag så olika värden med olika metoder så vet inte vad jag skall tro och sedan säger flera bekanta som haft bad i flera år och använder likadant vatten som mig att de aldrig mäter. Senaste mätningen var 8/1 och då visade Biltema tablett PH 7,4, Biltema strips 6,8, Aquachek strip 6,8.

Badar 3-4 gånger i veckan, oftast en person och ca 40 minuter. Vattnet har hela tiden varit klart och fint men i måndags luktade det något, enligt min fru som är klart mer begåvad vad gäller lukter så luktade det gummi eller plast. Det luktade likadant idag. När jag mätte vattnet idag efter bad visade Biltema tablett <6,8, Biltema strips<6,8, Aquachek strips <6,2.

Håller i en halv deciliter Nitro PH up som enligt instruktionen bör höja PH ca 0,3-0,4. Efter en timme visar BT tablett 7,7, BT strips 7,2, Aquachek strips 6,2. Inte lätt vad man skall tro på. . .

Någon som har idé om vad gummilukten kan vara?

Sidor: [1] 2 3
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag