CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Mag00

Sidor: [1]
1
SpaForum / Hur djupt ska badet vara
« skrivet: september 06, 2014, 22:39:12:12  »
Vi är en familj där jag är dryga 180, sambon 165 och sen har vi två småbarn. Vi var och provbadade ett nordic hot tubs comfort XL. Comfort XL är som impulse dp fast större diameter och fler sitthöjder. Satte mig i den djupaste delen och fick inte ner axlarna under vattenytan, för sambon så gick det bra att sitta på en av de andra sitthöjderna. Badet är 230runt och 90 djupt.

Vi har även torrsuttit ett folkpool xl där jag tror definitivt att axlarna är under ytan, men det finns risk att det blir för djupt för sambon samt att det troligen blir jobbigt att sitta med barnen i det. 230runt och 102djupt. Kändes dock att man kom väldigt långt ner och får inte lika lätt tag i ölen eller möjlighet att kika över kanten

Vi har fallit för formen och passar bra in på tomten, fyrkantigt har vi badat i på annat håll och där är det lite enklare att sjunka ner.

Nån som har några tankar kring det här med axlar lite ovanför vattnet eller under ytan. Nån som har något av dessa bad som kan säga vad ni tycker i förhållande till er längd?

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag