CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - ssjostrom

Sidor: [1]
1
Teknik / SV: Minimaster flödesmätare
« skrivet: juni 18, 2023, 10:34:57:57  »
Ja, har kollat genom att öppna både tappkranen och skruvar loss kopplingen på sidan. normalt börjar hjulet snurra även vid väldigt lågt flöde. Nu är det helt stumt. Kan tänka mig att det bildats kalk eller annan avlagring i mätenheten över vinterstängningen.

2
Teknik / Minimaster flödesmätare
« skrivet: juni 18, 2023, 08:02:58:58  »
Hej, har en Phalen Minimaster som gått i några säsonger nu. I år när jag startade upp poolen så snurrar inte mäthjulet för flödesmätaren trots att jag har ett normalt flöde genom Minimastern. Verkar vara svårt att lossa hela enheten som hjulet sitter i. Tanken har slagit mig att spruta in 5-56 och använda tryckluft för att smörja och få igång det igen. Ny enhet kostar +1500kr. Någon som haft liknande problem?

3
Teknik / Uppstart ny pool
« skrivet: mars 16, 2015, 21:02:56:56  »
Hej, är nybörjare på pooler. När jag nu ska starta mitt system inför sommaren undrar jag några saker. Har en 4x9 pool med uv-rening och mini master. Vart köper man kemikalier billigast? Bör man chock klorera direkt vid uppstart? Finns det alternativ till klor? Har hört saltsyra, klarar minimastern av det? Tacksam för svar från er som vart med ett tag.

4
Vatten och kemi / SV: Nybyggd pool
« skrivet: juli 26, 2014, 11:48:04:04  »
Tackar för svaren. Kanske löser det provisoriskt under byggtiden. Är ju i allafall 1-2veckor bort.

5
Markpooler. / SV: Bygga pool i sommar
« skrivet: april 16, 2012, 20:55:04:04  »
Tackar för svaren.Har nu beslutat att bygga en betong pool med bubbel del i ena hörnet. Kommer nog att måla pooldelen och ha mosaik i  bubbeldelen med ett litet vatten fall som rinner ner i  poolen. Hur tjock isolering borde man ha? Behöver jag någon typ av platonmatta mot utsidan. Har bara ren sand under plattan till poolen. När vi byggde huset grävde dom 7m ned utan att stöta på annat än ren sand.

6
Markpooler. / Bygga pool i sommar
« skrivet: april 13, 2012, 21:03:11:11  »
Hej alla pool människor. Jag har tagit beslutet att bygga en pool i Umeå i sommar. Tänkte gjuta en platta och mura med leca eller liknande. Poolen kommer att ha måttet 10x5 meter. Ska göra en halv rund  bubbel hörna i ena kortsidan. Tänkte hör med er vilken teknik man behöver till poolen. Funkar det att ha varmare vatten i bubbel delen på något sätt? Någon som vet vad poolstyningskortet till en IVT X-15 kostar? Är det svårt att bygga så man har en djup del för att kunna ha trampolin? Hade tänkt ha halva poolen 1,5 och andra halvan ca 2,5m. Helkaklad med mosaik i bubbelhörnan och trädäck runt om med ett poolhus i ena kortändan. Ska göra allt jobb själv då jag har ett eget byggföretag och har tillgång till det mesta som behövs. Hur stort sand filter behöver jag till denna storlek av pool? Ni kommer att kunna följa bygget på min hemsida www.sjostrom.be Tacksam om jag får lite hjälp av er erfarna pool byggare/ägare. Är ruggigt taggad att komma igång nu :D

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag