VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Fredpool

Sidor: [1]
1
Inomhuspooler / SV: Renovera inomhuspool bygd 1970
« skrivet: mars 09, 2023, 09:07:02:02  »
Jo, den är gjuten med vattentät betong enligt byggbeskrivning och det är ju naturligtvis det som håller den tät. Var mer ute efter om man kan byta ut några kakelplattor med sprickor i, detta även för att se om det finns någon spricka i betongen bakom....

2
Inomhuspooler / SV: Renovera inomhuspool bygd 1970
« skrivet: mars 07, 2023, 15:13:06:06  »
Tack för svar! Tömde poolen för att rengöra allt kakel, renovera poolen och sätta ny pump, filter mm. Det finns inget kakel som lossnat. Har gått igenom poolen och allt kakel är helt förutom sprickan på ca 1 m från kanten och neråt. Sprickan är minimal men syns i kaklet.

3
Inomhuspooler / Renovera inomhuspool bygd 1970
« skrivet: mars 07, 2023, 14:49:08:08  »
Har köpt ett hus med en inomhuspool som är kaklad med 15x15 plattor. Har haft poolen fylld och den verkar inte tappa något vatten. När jag tömde den upptäckte jag en spricka liten spricka i kaklet uppifrån kanten ner ca 1 meter. Huset har satt sig och vet inte om det är detta  som orsakat sprickan. Hur hade ni åtgärdat detta? Kan man ta bort kakel på ca 1 kvadratmeter för att se om det finns någon spricka i betongen alt tätskiktet. Det står en pelare som håller upp betong bjälklaget precis bredvid sprickan. Vet inte om det är denna som orsakat sprickan eller om det finns en läcka som underminerat pelaren som i sin tur orsakat sättningen.

Aldrig haft pool, är tacksam för alla tips och råd....

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag