VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Joachim PJ

Sidor: [1]
1
Markpooler. / SV: Lite funderingar inför beställning av (Thermo)pool
« skrivet: september 18, 2020, 02:46:19:19  »
Hej och lycka till, håller på med poolbygge just nu, men kan inte svara på dina frågor, men hoppas på lite trafik i denna tråd, för din och min egen skull! Vi har vänner som har lite högre tak, som de upplever att det var värrt det då de badar under ofta vid skitväder och förlängd säsong. Vi bygger 4x8 thermpool med tak och stor terass, hade vi haft plats hade det blivit större, alla råd jag hört börjar med, "bygg så stor du får plats med" och det enda du kommer ångra är att du inte byggde större".
Vi måste inse att alla pooltak är inte speciellt snygga, men oxå att vi bor rätt nära polcirkeln. Mitt snabbråd så här innan färdigställande?  Så stor dom man har plats o råd till och tak om det finns i budgeten!

2
Markpooler. / SV: Dyrt med folkpool?
« skrivet: september 18, 2020, 02:23:39:39  »
Tycker ändå det låter rimligt, har själv en offert på ung samma men thermopool (inte Folkppol, dock), EXKL tak. Men som sagt ta in fler offerter och titta på andra alternativ än träpool? Har förstått att Folkpools stålpooler ska vara bra och prisvärda i form av att de är självbärande (som betong, thermo) och framförallt snabbyggda=billigare arbetskostnad. En bekant i området jag bor bygger en Folkpool stål (7,5x3,5, för runt 250´, men då grävde han själv med hyrd minigrävare och satte upp stålkonstruktionen, med kompishjälp, se folkpols videor.
Allt detta sagt så anlitade jag inte folkpool, men thermopool blir det och kostar gör det så klart. Men det blir värt det om man får tro allt alla  poolägare skriver om här, har spenderat låååånga nätter bara plöjande igenom byggtrådar, så kul.   LYCKA TILL

3
Markpooler. / SV: Går det att rädda ett tömt pool från 1967?
« skrivet: augusti 29, 2020, 03:59:57:57  »
62ragtop: Snyggt och bra svarat!

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag