CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Jorgal

Sidor: [1]
1
SpaForum / Elons nya serie Bodö, vad tror ni om dom?
« skrivet: september 05, 2018, 21:05:04:04  »
Hej

Elon har en egen serie som heter Bodö och vi har tittat på ett  bad som heter Måseskär, 69.900:-  på kampanj. Sägs vara Kina Premium, ihopsatt i Sverige, någon som hunnit köpa

//Jörgen

2
SpaForum / Denform 61
« skrivet: augusti 26, 2018, 16:47:01:01  »
Hej

Vi är på vippen att köpa ett Denform 61 men innan vi trycker på knappen vill jag höra lite om hur nöjda eller missnöjda ni är som har köpt tidigare? Har ju läst en del åsikter men dom är mestadels av äldre datum och ni som har haft badet några år nu, har ni varit nöjda med köpet?

//Jörgen

3
SpaForum / Lyfcos Relaxio?
« skrivet: september 30, 2017, 22:26:25:25  »
Hej
Vi har börjat titta på spabad och är ute efter ett prisvärt sådant och har stött på Lyfcos Relaxio som verkar bra,men kan inte hitta några omdömen. Det har bl.a. rostfri ram och 400v anslutning. Dom har också många argument varför deras bad är så bra och läser man dom så verkar det vara vettiga synpunkter. Någon som har erfarenhet av Relaxio?

//Jörgen

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag