CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - JohanW

Sidor: [1]
1
Vatten och kemi / Varaktighet aktivt syre puckar i dossör?
« skrivet: maj 25, 2014, 21:47:13:13  »
Kör med aktivt syre.
Har kört en chocksyre och sen säger burken med puckar att 1 tablett Nitor aktivt syre per 2000l vatten och vecka. Så jag la tre puckar i en flytdossör på kvällen men nästa dag vid lunch när jag tittade var dessa helt upplösta och borta. Trodde att dom skulle lösas upp sakta under en veckas tid? Eller är det en veckodos? Men då känns det lite som chocksyret?

2
Pooltäckningar / Soltäcke med Geobubblor?
« skrivet: september 02, 2013, 08:46:55:55  »
Någon som har en erfarenhet av dessa Geobubblor? Ska enligt leverantör vara 600 Micron. 6 års garanti.


3
Uppvärmning / Hjälppump?
« skrivet: augusti 06, 2013, 12:58:35:35  »
Har en grundsats El Nino som jag tänkt lägga på taket. Detta till en Intex 305cm ovanmarkare.

Problemet är att jag kör min sandfilterpump på kväll & natt och inget under dagen. Föredrar att köra den när barnen inte är i. Så jag har spånat på att låta solvärmen vara en helt egen slinga. Tanken är att använda tömningsventilen samt dra slangen längst skimmer och ner i vatten. På det viset så stör det inte för mycket. För jag gissar att jag kan inte koppla på bypassen och hoppas att hjälppumpen kan dra vatten genom sandfilterpumpen utan att den är igång? Därav min tanke med egen slinga med vanlig trädgårdslang. El Ninos pump hade varit perfekt men den verkar inte finns mer. Då kan jag dessutom ha en egen styrning via Nexamodul till solpumpen och kan sköta remote och tom via programvara kanske på väderprognoser. Så vad är alternativen till pump?

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag