Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - nico

Sidor: [1]
1
Pooltäckningar / Billigt OCH säkert?
« skrivet: augusti 17, 2010, 12:00:33:33  »
Har i sommar fått ihop min JF storpool, rund 4,5 meter. Håller för fullt på att bygga trädäck som ska få staket och grind. Bubbelplast har jag, men den är ju inget skydd och om någon tar sig upp på altanen skulle olyckan kunna vara framme. Därför funderar jag kring ett riktigt poolskydd som är säkert och billigt (vad nu det är?).

Vilka alternativ finns? Vart kan jag beställa? Pris?


2
Ovanmarkspooler / Träsarg till Storpool
« skrivet: augusti 11, 2010, 08:49:27:27  »
Jag kontaktade J&F angående byte av originalsarg till en egentillverkad i trä, som flera här på forumet gjort, och fick svaret att det gick bra att byta.

Frågan är om någon har några mått för en storpool, rund 4,5 m? Varje bit bör geras 18° om jag inte tänker fel, men någon kanske har en ritning de använt sig av? Samt om någon har något riktigt bra förslag på dimension på virket sargen ska göras av? 45x120? 34x145? Erfarenheter? Positivt – negativt?

Kan jag även montera lampor som lyser ned i poolen i träsargen? Fräsa ur ett spår för kablar på undersidan så att de kommer ut under trädäcket.

3
Ovanmarkspooler / Problem vid poolbygge + frågor kring filter och pump
« skrivet: juli 20, 2010, 20:26:33:33  »
Har idag satt ihop en storpool från JF, rund 4,5 meter. Har fyllt den med  ca 3 dm vatten nu och ser att poolväggen lutar. Klockan 12 och 6 lutar den svagt inåt (1-2 cm) och klockan 3 och 9 lutar den utåt (2 cm resp. 5 cm). Jag befarar nu också att bottenrälsen inte är helt rund utan avståndet mellan klockan 3 och 9 är nog några cm längre än avståndet mellan klockan 12 och 6.

Jag tänkte ringa JF imorgon och höra vad jag kan göra, men tänkte passa på att fråga här först för att kanske få ett snabbare svar.

Vad tror ni?

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag