Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - mcajver

Sidor: [1]
1
SpaForum / Någon som testat Fixaleak
« skrivet: april 17, 2011, 09:41:57:57  »
Är det någon i detta eminenta forum som testat Fixaleak?
Jag har ett spabad som läcker lite här o där och funderar på att prova denna metod. Finns det att köpa i Sverige? eller bara Online.
http://www.spacomponents.eu/tools/662-fix-a-leak-one-dose-8oz.html

2
SpaForum / Sönderfruset spabad
« skrivet: juni 10, 2010, 08:08:17:17  »
Har köpt mig ett sönderfruset spabad och letar nu efter kopplingar till detta. Det som tagit mest stryk är 2" rören och dess kopplingar. Rören kan jag få tag på men "specialkopplingarna" eller vad man ska kalla dom, var det marigare med. Dom som dom vita slangarna kopplas ihop med rören. Det verkar finnas en del att beställa från USA men tänkte höra om ngn vet om dom finns att beställa i Sverige. och här kommer bilder:




3
Ovanmarkspooler / Tankar ang. budgetpoolbygge
« skrivet: mars 25, 2010, 16:52:33:33  »
Jag har lämnat in ansökan om bygglov för (hör o häpna) dubbelgarage med carport,uteplats med tak och en pool. Och till råga på allt så har jag en budget på 150 lakan. Visst! det låter helsjukt :D men det e inte som ni tror. Jag tänker bygga så långt jag kan på alla 3 delarna, och då får man snåla in på många saker. Det blir ingen gjuten platta i garaget till en början tex.

Men nu till min fråga:

Jag funderade på träramspool och letade efter NTRA-plyfa men ansåg att dom var oskäligt dyra om man hittade någon säljare över huvudtaget.
Så varför kan man inte använda sig av tryck vanligt virke om man spontar det? 22x105 kostar 4,95:-/m på B-max och fräs har jag. Eller kommer jag få en utskällning nu?

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag