VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - ChanSek

Sidor: [1]
1
Markpooler. / Polyproplen pool bas har vikningar och bas inte ens
« skrivet: augusti 14, 2022, 23:27:09:09  »
Hej alla,

Tack för att du släppte in mig. Vi köpte en fastighet som har en polypropenpool som inte använts på många år. Den var för smutsig med massor av alger och inte medveten om att rengöra den med SLAM-klormetoden. Jag försökte tömma den. Jag läste parallellt och stannade halvvägs. Mitt fel  :'(


Sedan grävde vi på sidorna. Det var mest sand som användes som återfyllnadsmaterial. Nu är 3 sidor helt borttagna och även jag rensat 90% från alger. Efter röjningen såg jag att basen inte är jämn och det finns veck som påpekats på bilden nedan.

Jag är inte säker på om vecken redan fanns där eller om det beror på min åtgärd att tömma poolen.

Väggarna har kommit raka men vikningarna finns kvar. Hur går jag vidare? Jag pratade med några proffs och de kunde inte komma de kommande två veckorna. Jag kommer att vänta men ville nå ut här och se om någon stött på och löst liknande problem.

Är djupt tacksam för dina insikter eller tips.

Tack på förhand.




Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag