CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - liosa

Sidor: [1]
1
Markpooler. / Går det att rädda ett tömt pool från 1967?
« skrivet: augusti 25, 2020, 11:02:33:33  »
Vi köpte ett hus med äldre (1967), men enligt föra detta ägare fungerade pool, som hon enligt henne bytt vatten på förra året samt köpte nytt pump. Vi frågade om lineren var tråsigt men enligt henne behövdes det bara ett nytt sommartäck. Vi viste att det förmodligen behövdes en del renovering och tänkte ta det nästa våren. När vi nu öppnade poolet (vinterskydd var på) upptäckte vi dock att den var helt töm... inte ett dropp... Poolen ska vara av glasfiber, så jag kan tänka mig att poolen är nu helt sönder. Vi funderar nu om vi ska bli av med poolen helt och hållet, eller om det ff är möjligt att renovera den nästa år, och hur vi ska göra med v.d ägaren som förmodligen har ljugit om detta. (just nu är pengorna dock helt slut). Vi vet inget om pooler och har verkligen noll koll här...så behöver förmodligen någon 'poolgubbe' att komma hit och kolla över den.

Jag undrar om någon här utrifrån bilderna kan uppskatta hur illa det är, eller om vi snarast måste se till att stötta poolens sidorna eller om det redan är för sent... Och hur vi kan kolla själv/om vi redan skulle kunna se som det ser ut nu om glassfiberns utkant har gått sönder. Kan vi till ex. ta bort linern själv utan att göra ännu mer skada?


Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag