VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - spajonas

Sidor: [1]
1
SpaForum / Skummar och dimmigt
« skrivet: mars 31, 2020, 08:55:51:51  »
Jag har dammsugit nätet och även detta forum men blir inte klok på mitt SPA-bad. Vattnet blir ganska snart efter vattenbyte dimmigt och skummar även mycket när jets med tillsatt luft i sätts på. Detta verkar hänga ihop. Alla värden är ok och testade digitalt. Vi duschar noga innan bad. Badet är ett Viskan Donsö och vi använder Spacare Subwac 12 för desinficering. I perioder kan vattnet vara klart men problemet återkommer hela tiden. Är det något som vet vad detta kan bero på? Tack på förhand!

2
SpaForum / Hur fungerar filtret?
« skrivet: december 08, 2019, 16:34:45:45  »
Det är antagligen jag som är en idiot, men jag frågar ändå ...  >rulla<

Jag har ett Viskan Donsö med ett lamellfilter som har hål rakt igenom. Detta trär man på ett fäste i botten av filterbehållaten som passar i det genomgående hålet. På ovansidan av filtret sitter inget dikt an utan det är ett ganska stort glapp upp till filterlocket.

Jag förstår inte hur detta fungerar ... Det suger vatten genom det genomgående hålet i filtret och då renas det ju inte ... En del vatten sugs antagligen genom lamellerna men långt ifrån allt.

Kan någon förklara detta?


Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag