CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - pooldiggarn

Sidor: [1]
1
SpaForum / Rengöring "filterhål" Hydropool se5
« skrivet: maj 31, 2020, 21:03:53:53  »
Hej,

Har en serenity 5 från Hydropool och ska göra sommarens vattenbyte. Tidigare när jag bytt vatten har jag misslyckats att tömma "filterhålet" helt. Där finns både vatten och rätt mycket smuts kvar även när poolen i övrigt är torrlagd. Finns det något smart sätt att lösa det?

2
SpaForum / I valet och kvalet
« skrivet: januari 13, 2018, 17:34:56:56  »
Tror att vi nu fått ner alternativen till två. Artesian 735 vs Hydropool SE5. Artesian är väl lite bättre, större och mer utrustat (pumpar/jets osv). Men Hydropool har fördel på storlek (har lite begränsat utrymme), barnsits (/trappa/avsvalkningsyta) och framförallt pris.

Skiljer ca 15k inkl allt efter prut. Är Artesian värt 15000 extra?

3
SpaForum / Novitek- finska spabad
« skrivet: januari 05, 2018, 23:47:59:59  »
Hej,

En badtillverkare som verkar hålla på att etablera sig på den svenska marknaden är Novitek. Jag har letat runt på nätet men inte hittat någon information på varken svenska eller engelska kring tillverkaren. Tänker på kvalitet/service etc. Tänker framförallt på deras instegsvariant Novitek Luosto (http://www.poolfolket.se/spabad/novitek-luosto.html). Prisläget ligger mer åt kinabadshållet, men finsktillverkat av en tillverkare med mer än 20 år i branschen och två liggplatser lockar. Endast en pump dock. Tankar?

4
SpaForum / SV: Någon som har ett Artesian spa 735l ?
« skrivet: januari 05, 2018, 20:08:37:37  »
Hej,

använder denna tråd snarare än att starta en ny.

Har två frågor:
1. Är ni som har Artesian 735 fortfarande nöjda så här något år senare? Problem?
2. Det verkar ju som att det finns någon ständig (?) kampanj på badet (78900), är det som många andra spa:n att förvänta sig att kunna få ned detta pris vid en personlig offert?

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag