CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - besviken

Sidor: [1]
1
SpaForum / Cirkulationen som är igång jämt
« skrivet: april 06, 2019, 16:31:13:13  »
hej
jag har haft flera problem med min Rimini spabad direkt sedan jag köpte den och nu i 3 år, men detta är helt nytt. Nämligen nu går cirkulationen jämt, oavsett vilken F jag väljer (man kan välja frånF1- 1 timme per 12 timmar, upp till F8- 8 timmar cirkulation per 12 timmar). Inget hjälper, cirkulationen är igång oavsett program- så även när jag väljer program Sl (sleep). Och det blir inte bättre om man stänger av och sätter på badet igen.
Har någon kanske varit i sådan situation eller har en aning vad kan vara fel?

2
SpaForum / SV: problem med spabad
« skrivet: augusti 21, 2016, 19:55:17:17  »
manuellt lagt allt flöde--- vad menar du? att resterande munstycken är stängda (att man vred på dem)? men dem funkar när massagepumpen är på..? jag har inte gjort något med dem- hur gör man att man lägger flödet till munstycket??

3
SpaForum / SV: problem med spabad
« skrivet: augusti 21, 2016, 11:45:44:44  »
Hej, Rickard!
Tack för dina råd!
en fråga till ang långtidsverkande klor, nämligen i min instruktion står det att man skall använda 20g tabl. jag köpte långtidsverkandeklor tabl dock såg inte att dem var á 100d styck. Går det att dela dem i 4st och använda andå i en flattör? hur skall jag göra då med plastpåsen? (varje tabl sitter in en sluten plastpåse som man skall göra ett litet hål i innan man sätter dem i flattören) skall jag sätta en styck i en plastpåse och knuta ihop? eller endast lägga den i flattör utan påse? använder du långtidsverkande klor själv? vi använder badet mycket sällan (inget roligt att bada i kall vatten..)- räcker det att shocka med korttidsverkande klor 1gg per vecka då? jag köpte Sunwac tabl- hur många tabl bör man då använda? vilka teststickor rekommenderar du?
en annan fråga- vid filtercykel ser jag att 2 munstycken jobbar och 2 jobbar inte- är det normalt? alla 4 jobbar när jacuzzi är på. kan det vara luftpropp i dem 2 som inte jobbar vid filtercykel??
det blev många frågor... :)
jag är så tacksam för din hjälp!

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag