VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Tomasjohansson

Sidor: [1]
1
SpaForum / SV: Förfilter, någon med erfarenheter?
« skrivet: maj 11, 2016, 18:03:59:59  »
Lysande förslag, tack. 2 filterhållare, bomull o kolfilter samt diverse nipplar inköpt idag på clas olsson. 900 bagis gick detta på än så länge, kan bli något mer innan jag skruvat klart. Siktar på trädgårdsslang hela väge. Detta kan jag ju flytta in i huset om det behövs, skall testa det med bara spa vattnet först.

Tomas J

2
SpaForum / Förfilter, någon med erfarenheter?
« skrivet: maj 04, 2016, 06:46:39:39  »
Hej på er.
Vi är förstagångsbrukare av ett ute spa, som snart kommer att stå på plats i sommarstugan. Vi har nyborrad brunn som fortfarande ger något grumligt vatten, så jag kommer att skaffa någon form av förfilter innan vi fyller upp för första gången. Är det någon som har några tips om vilket filter man bör köpa, så vore jag tacksam. Jag har tittat på ett för 199.- från kuben.se, tre andra alternativ upp till 900.- från spaprylar.se och ett alternativ för en 500 lapp med aktivt kol från ett tredje ställe som jag inte kommer ihåg just nu.

Tack på förhand,
Tomas Johansson

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag