CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - jocke_70

Sidor: [1]
1
Vatten och kemi / SV: Hur blir jag av med algerna?
« skrivet: juni 20, 2009, 21:50:36:36  »
Doserar gör jag enligt anvisningarna på respektive förpackning och jag använder Nitors produkter - Hindrar alger och Chockklor. Det borde väl vara ok, eller finns det bättre grejor?

/Joakim

2
Vatten och kemi / Hur blir jag av med algerna?
« skrivet: juni 20, 2009, 19:15:41:41  »
Hej!

Har haft en ovanmarkspool med sandfilter i 3 år och inte haft några större problem - förrän nu. Nu när vi ska försöka få igång poolen för säsongen går det inte att bli av med algerna. Under ett par veckor har vi kört sandfiltret dygnet runt och backspolat 2 gånger per dygn, har justerat pH och chockklorerat ett tiotal gånger, har pytsat i anti-algmedel i flera omgångar och dammsugit sidor och botten. Det är fortfarande så grönt vatten att man inte ser ner till botten. Måste vi tömma poolen (18 m3) och börja om med nytt vatten?

Tacksam om någon har någon idé...

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag