Allt om pool, Poolforum!
PoolForum - swimmingpooler => Utemiljöer, altaner, trall och stenläggning. => Ämnet startat av: concrete pumper skrivet november 22, 2014, 16:33:59:59
-
Hej Alla, funderar på att köpa en stekhäll istället för grill, är det någon som har erfarenheter av en sådan, bättre/sämre än grill ??
http://www.blocket.se/helsingborg/Wok_pangourmet_85cm_39067485.htm?ca=20&w=3
-
En häll blir ju mer som en stekpanna om man talar om smaken, du får inte samma smak på maten helt enkelt.
Men en sån stor häll är ju självklart bra/effektiv om man är många som skall äta.
Den stora ytan, och att den är olika varm på olika ställen gör att du kan "justera" värmen bara genom att flytta maten mellan de olika varma zonerna på hällen.
Jag har stekt en hel del hamburgare på en liknande häll, och det fungerar, men som sagt, det blir ju itne samma smak på maten som när man grillar.
Jag har gått en annan väg, som jag verkligen kan rekommendera, jag valde ett vedeldat alternativ (går säkert köra med grillkol eller briketter om man vill) istället, med kapacitet för mycket mat igång samtidigt.
(http://www.lakkapaa.com/lakka_se/servlet/FetchImage?id=6418075411937&size=2)
-
Hejsan
Jag har 2 olika grillar.. gasol och brikett/kol samt en PanGourmet
De har olika funktion. Pannan wokas, stek, friteras det i.
Är i det stora hela nöjd med den, för det ända målet vi har köpte den för.
Att stå på altanen och brassa en rejäl paella till vänner framför poolen det är livsglädje.
Nackdelarna,
Delarna är gjutna i lågkostnadsländer, passform och detalj nogranheten är det lite si och så med
Överdraget solbleks efter en sommar ( Har redan fått ett utbytt pga detta )
Vi tittade på Per Mobergs samt Murikka, antingen var de förstora eller för små.
samt Per Mobergs var galet dyr.
Valet föll på PanGourmet.