Rubinpool Pool Spa billigt Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Svenska apotek med tillstånd

Skriv svar

Varning: Det har inte skrivits nya inlägg i detta ämne på 60 dagar.
Om du inte är säker på att du faktiskt vill svara i det här ämnet, så bör du överväga att istället starta ett nytt ämne.
Namn:
E-post:
Ämne:
Inläggsikon:

Bifoga:
(Ta bort bilaga)
(fler bilagor)
Tillåtna filtyper: xls, txt, jpg, gif, pdf, mpg, png, xlsx, jpeg
Begränsningar: 10 per inlägg
Verifiering:
Detta textflt mste vara tomt, radera innehllet!:

Skriv in bokstäverna som syns på bilden
Lyssna på bokstäverna muntligt / Begär en ny bild

Skriv in bokstäverna som syns på bilden:
Smakar en citron sött, surt, salt eller beskt?:
1 X 8 dividerat med 4 är hur mycket då? svara med en siffra.:
Vilken färg är en korp.:

För att slippa svara på kontrollfrågor, registrera dig här!


Ämnessammanfattning

Skrivet av: sodan10
« skrivet: april 09, 2015, 14:16:33:33  »

Nu har jag registrerat mig också (jag som är trådskapare)

Vet inte om det blir så snyggt med att sätta plåt då det bara blir det vid trappen isåfall. Ni tror inte på att spackla med epoxy för att få en jämn finish och sedan måla med topcoat i liknande kulör som poolen?

Vi var medvetna om att trappen var lägre, men planen var att lägga material under den för att få upp den i rätt höjd. Problemet blev då istället att sidorna åkte in. Vi hade lagt dit material och hade inte mycket till alternativ tyvärr.
Skrivet av: CarlW
« skrivet: april 09, 2015, 14:01:23:23  »

Verkar även som om Poolriket har lagt ner sin verksamhet.
http://www.solidinfo.se/foretag/poolriket

Satte ni kantstenen i samband med att ni installera poolen? Om ni gjorde det vore det nästan självklart att trappan var låg från början
Skrivet av: Erica
« skrivet: april 09, 2015, 13:41:51:51  »

En lösning vore ju att låta en plåtslagare tillverka några plåtar som ser ut som ett upp och ned vänt L fast där underkanten sedan viks lite inåt och avslutas med en dubbelvikning så att man inte kan skära sig på den. Sedan lägger du L-ets korta del på stenkanten och låter den längre sticka med och dölja mellangapet och skarven. Du måste dock använda rostfri plåt som helst bör vara syrafast - skulle det vara så att du kör saltvatten får du ha en extra hög kvalite om det skall hålla.
Skrivet av: Dennis Söderqvist
« skrivet: april 09, 2015, 12:32:17:17  »

Köpt och byggt en pool från poolriket, som vägrar hjälpa mig med detta då jag jag skrev en dålig recension i samband med att jag inte fick support i samband med köpet av poolen.

Poolen är en narellan pools från australien. Har tagit kontakt med dom, men dom verkar heller inte särskilt intresserad av att hjälpa mig.

Det är så att trappen på min grasfiberpool hängde (jag hävdar att det skiljde i höjd på poolen vid levererans) och hamnade inte inte i nivå med övriga poolen. För att få det snyggt med altandäck som byggde vi upp med fix när vi sedan satt kantstenen på poolen.

Dock fick vi ju en glipa mellan poolenskant och kantstenen. Det är denna glipa jag vill på något sätt dölja så bra det går, med att tex spackla med glasfiber i liknande kulör som  poolen.

Jag söker någon som är duktig på detta och kanske till och med vill göra det åt mig eller någon har någon att rekommendera för det.

Se bilagor
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons för Pooltorget
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Bästa pris på poolsvampen.
Pooler, spa bad!
Pooler, spa bad och mycket mer!
Pool Spa billigt Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Svenska apotek med tillstånd