Click Here! Pool Spa billigt Mer info! Platssvetsad Liner Kvalitet! Prisvärda pooler!
Poolsidan Hässleholm

Skriv svar

Varning: Det har inte skrivits nya inlägg i detta ämne på 60 dagar.
Om du inte är säker på att du faktiskt vill svara i det här ämnet, så bör du överväga att istället starta ett nytt ämne.
Namn:
E-post:
Ämne:
Inläggsikon:

Bifoga:
(Ta bort bilaga)
(fler bilagor)
Tillåtna filtyper: xls, txt, jpg, gif, pdf, mpg, png, xlsx, jpeg
Begränsningar: 10 per inlägg
Verifiering:
Detta textflt mste vara tomt, radera innehllet!:

Skriv in bokstäverna som syns på bilden
Lyssna på bokstäverna muntligt / Begär en ny bild

Skriv in bokstäverna som syns på bilden:
Smakar en citron sött, surt, salt eller beskt?:
1 X 8 dividerat med 4 är hur mycket då? svara med en siffra.:
Vilken färg är en korp.:

För att slippa svara på kontrollfrågor, registrera dig här!


Ämnessammanfattning

Skrivet av: nyburjare
« skrivet: juni 16, 2019, 23:51:33:33  »

Se bara upp lite är mitt råd..... har själv en gång köpt en glasfiber trappa från Polen, som efter 3 år drabbades rejält av böldpest , ingen garanti inget intresse från säljaren …. hade den besiktigad och det visade sig var ett rent fuskbygge när det gäller ytbehandling och uppbyggnad av glasfibern, är det billigt beror det på att det är en billig tillverkning, oftast.

Visst man kan råka ut för detta i Sverige med, har en kollega med folkpools trappa, men där löste folkpool det på bästa sätt, i Polen har man inte mkt att sätta emot om man får skador
Skrivet av: syclone2550
« skrivet: maj 01, 2019, 13:22:44:44  »

Nåå tjääna tjääna,

Nu ska jag berätta en kort historia som jag var med om under veckan som gått. Vi har alltså en nergrävd 4x8 Foolkpool som byggdes på mitten av 80-talet, linern var slut och en del av plywooden bakom har börjat ruttna.

Så jag funderat på att lägga ny plywood utanpå den gamla och beställa en måttanpassad liner från Nederländerna för 15,000:- ink frakt (likadan liner hos Folkpool skulle kosta 32,000:- det var alltså min första tanke.

Sen kom jag på att man kanske skulle släppa ner en glasfiberpool (7,5x3,7) i hålet som man redan har i backen, så jag har mejlat 3 olika företag som säljer glasfiberpooler och berättat vad jag har och vad tänkte göra och frågat om pris på en glasfiberpool utan tillbehör (jag har ju redan pump, filter etc).

Fått svar från ett företag, inga namn nämda, som aldrig skulle rekommendera att installera en glasfiberpool pga att det blir alltid "midja" på dom. Fast dom säljer glasfiberpooler som annonseras som extra förstärkta och bra kvalitet. Han till och med hänvisade till internet om hur dåliga glasfiberpooler var  ::) ::)

Jag frågade samma företag förra året om vad det skulle kosta att fixa våran pool med ny liner, in och utlopp och ny belysning. Fick till svar att om träsargarna har klarat sig skulle det kosta 80-90,000:-  :o :o

Så tillbaka till företaget som inte rekommenderar en glasfiberpool, 230,000:- skulle dom ha för en glasfiberpool utan tillbehör  :o :o

Hittade en jättestor pool tillverkare i Polen som säljer en 7,5x3,7 glasfiberpool med det man behöver för installation utan pump och filtersystem för runda slängar 50,000:-

Jag har ju svårt att tro på att en Svensksåld glasfiberpool har så pass mycket bättre kvalitet att den är värd drygt 4 ggr så mycket som Polen tillverkad pool.

För att inte tala om kundservicen hos andra Svenska företag jag mejlat, där jag inte fått något svar.

Så nästa vår var det planerat att fixa poolen och då kommer jag att beställa en från Polen, inget Svenskt pool företag får mina surt förvärvade slantar när dom har sån dålig kundservice och hutlösa priser.

Tack för mig ;-)
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Click Here! Pool Spa billigt Mer info! Platssvetsad Liner Kvalitet! Prisvärda pooler!
Poolsidan Hässleholm

Use CS Theme