Magnus Målarn Pool Spa billigt Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Svenska apotek med tillstånd

Skriv svar

Varning: Det har inte skrivits nya inlägg i detta ämne på 60 dagar.
Om du inte är säker på att du faktiskt vill svara i det här ämnet, så bör du överväga att istället starta ett nytt ämne.
Namn:
E-post:
Ämne:
Inläggsikon:

Bifoga:
(Ta bort bilaga)
(fler bilagor)
Tillåtna filtyper: xls, txt, jpg, gif, pdf, mpg, png, xlsx, jpeg
Begränsningar: 10 per inlägg
Verifiering:
Detta textflt mste vara tomt, radera innehllet!:

Skriv in bokstäverna som syns på bilden
Lyssna på bokstäverna muntligt / Begär en ny bild

Skriv in bokstäverna som syns på bilden:
Smakar en citron sött, surt, salt eller beskt?:
1 X 8 dividerat med 4 är hur mycket då? svara med en siffra.:
Vilken färg är en korp.:

För att slippa svara på kontrollfrågor, registrera dig här!


Ämnessammanfattning

Skrivet av: zek
« skrivet: april 07, 2007, 22:35:36:36  »

Hej jag går i exakt samma tankar fast jag behöver inget pooltak, vet någon vad frakten kostar för en ISO pool på 4x8m och måste den ha en bottenplatta ? borde väl räcka med en balk runt om ?
Skrivet av: crash
« skrivet: april 07, 2007, 19:53:31:31  »

Hur gör du för att slippa betala momsen när du handlar inom EU? När det gäller tillkommande kostnader så får du ju lägga till åtminstone 25000kr för betong och armering till bottenplattan och att fyllla ISO-blocken. Sen ska väggarna helst putsas också och det kostar ju någon tusenlapp till. Men billigt blir det ju ändå jämfört med att handla från de svenska leverantörerna.
Skrivet av: Puttaren
« skrivet: april 07, 2007, 16:19:43:43  »

Jag tittade på pooldoktor.net och hittade en ISO-stenpool med Classic-tak för i sammanhanget billiga 9359 euro (varav 20% i moms som jag slipper betala).

http://www.pooldoktor.net/shop/Schwimmbecken/ISO-Steine/ISO-SETs/ISO-Set-Standard-800x400x150-Eckig-mit-Halle-u-Randsteinset::3846.html?XTCsid=4eb2a054494a1e3b7f8594799af8dc56

Eftersom jag är helt kass på tyska undrar jag om det saknas något i paketet eller om det verkligen är sådär billigt? 4x8-pool med Classic-tak för i runda slängar 85 000 kronor låter ju som om något är skumt.

Ni som byggt pool, hur svårt är det att göra en del av jobbet själv? Jag har en bekant som är byggare (iofs snickare) och jag har tänkt anlita honom (390 kronor i timmen vitt och rent), men "pusslandet" med stenar borde man ju klara själv. Hur många timmars "kvalificerat" arbete är det tror ni? Och vad får man betala för grävning, schaktning och ifyllning av massor? Jag har en budget som egentligen är 150', men kan in nödfall sträcka mig till 200' (då får barnen gå i trasiga kläder ... 8) - är det för lite pengar?
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons för Pooltorget
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Bästa pris på poolsvampen.
Pooler, spa bad!
Pooler, spa bad och mycket mer!
Pool Spa billigt Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Svenska apotek med tillstånd