VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Livsnjutaren

Sidor: [1]
1
Utemiljöer, altaner, trall och stenläggning. / brunlaserat trallvirke
« skrivet: juli 31, 2007, 18:26:01:01  »
Hejsan.
Jag är i färd med att bygga trall runt min pool, och vill som dom flesta ha ett snyggt träslag. Ädelträ är att föredra men med en poolbudget som redan är spräckt så har jag ej råd. Jag har tittat på ett tryckimpregnerat virke som är brunt istället för grönt, kostar 17,96 m på K rauta, är det någon som har erfarenhet av detta? jag köpte en bit och provoljade den, med ett snyggt resultat, något mörk i mitt tycke. Hur tror ni den blir när den torkar?
VH Livsnjutaren

2
Markpooler. / Dränering? Jag behöver information.
« skrivet: juni 27, 2007, 18:49:47:47  »
Nu kommer paniken.... grävaren kommer på lördag, och jag har helt glömt bort dräneringen!!!!! Poolen är av glasfibertyp, 3.8 x 9,5 när man gräver så skall man lämna ett utrymme på 15 cm runt om poolen. Hur gör jag med dräneringen? jag har ingenstans att dra ut vattnet, vi bor på en skaft tomt. Efter att ha sett bilder från andra poolbyggen kan jag se att man har gräft ett dike i poolgropen för att sedan lägga rör och ett stort uppsamlingsrör med en ev dränkbar pump. Finns det någon vänlig själ som har en ritning? eller har möjlighet att förklara så att en mental 6-åring förstår?
Jag är oerhört tacksam för hjälp, jag vill inte stå som en idiot brevid poolen i sommar som har flytit upp pga, avsaknad av dränering. <antman>

3
Markpooler. / Riviera pool till lågpris - Eller pimp my garden!
« skrivet: juni 25, 2007, 10:09:57:57  »
Hej alla glada livsnjutare. Efter idogt pool surfande och samtal och offererande har jag (min fru) bestämt mig. Poolen är en Nautilus 3,8 x 9,5 ( en och en halv meter längre än grannens, Viktigt) och kan närmast liknas vid en riviera pool. Inbyggt air jet massage på båda sidor samt jetswim och inbyggt pumphus. Grävaren kommer på Lördag och poolen kommer om 3 veckor.


Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag