Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Rosse

Sidor: [1]
1
Markpooler. / Liner persian sand eller persian turquoise
« skrivet: augusti 17, 2014, 20:57:28:28  »
Vi ska välja liner nu och tvekar mellan två olika från alkorplan renolit. Det står mellan persian sand eller persian turquoise. Persian sand har vi sett bilder på men inte turquoise. Är det någon som har denna liner som vill dela med sig av lite bilder så vore jag oerhört tacksam.
Övriga tips kring detta är också välkomna!

2
Byggtrådar / SV: Thermopooler i "hela" väggblock hos grannarna.
« skrivet: juli 10, 2014, 09:38:31:31  »
Hej,

Vi har precis beställt en likadan pool och trappa  från Leif Tjälldén och har börjat titta på det här med liner.
Jag skulle vara väldigt tacksam för lite info om vart ni beställde er liner ifrån och hur det gick till med måttanpassningen, gärna en indikation på hur mycket det kostade. Kunde ni beställa den efter specifikationerna på poolen eller byggde ni klart stommen och mätte därefter?

Tack på förhand!

Mvh Johan

3
Markpooler. / SV: Murad trappa ingjutningsrör inlopp
« skrivet: juni 13, 2014, 14:18:01:01  »
Hej Rosse, kolla min byggtråd. Jag har båda inlopp och spa lampor i framkant av trappan, och mina ingjutningsrör er skarvade med en 60 cm förlängning, så dom totalt hamnar på ungefär 90 cm i längd. Om jag inte minns helt fel är min vägg + trappa 80 cm tjock, så det var inga bekymmer.
Tror jag hade satsat på en förlängning istället för att få inloppen bara 10 cm under ytan.
Jag använde Pahlens in/utlopp och lampor, så jag vet med säkerhet att dom har det du behöver, men det går säkert att hitta hos andra leverantörer också.

Tack! Jag kollar med dem...

4
Markpooler. / SV: Murad trappa ingjutningsrör inlopp
« skrivet: juni 12, 2014, 19:52:14:14  »
Är det bra att ha inloppen så nära vattenytan? Det blir ca 10cm under ytan bara. På många bilder jag sett har man satt inloppen i framkant på steg 1. Där är väggtjocklegen ca 60cm.

5
Markpooler. / Murad trappa ingjutningsrör inlopp
« skrivet: juni 12, 2014, 18:40:07:07  »
Hej, jag är ny på detta forum och har börjat planera för en gjuten pol i frigolitblock 4x8 meter med murad trappa hela kortsidan.

Det jag funderar över och inte kan finna något svar på är hur man får tag i ingjutningsrör till inloppen som är tillräckligt långa för att montera i framkant på trappsteget. Tror det går åt 60-70cm...? Hur har ni andra gjort?

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag