Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Akilles

Sidor: [1]
1
Uppvärmning / Azuro BP-100
« skrivet: juni 17, 2015, 11:06:06:06  »
Hej

Vi är på jakt efter en värmepump till vår 8x4 folkpool, ca 43 m3.
Kikade först på Brilix 9 kw, då den har ett bra pris och verkar vara populär här på forumet. Dock rekommenderade säljaren pumpen Azuro PB-100 då den är på 10 kw till samma pris.
Googlade snabbt men hittar inte särskillt mycket om den. Finns en Azuro PB-100HS till betydligt högre pris på www.poolsweden.se, kan det vara samma pump som på rubinpool?
Någon med erfarenhet av dessa pumpar?

Mvh
Johan Akilles

2
Pooltäckningar / Pooltäckningen tillsammans med en SPM
« skrivet: juni 01, 2013, 00:17:39:39  »
Hallojs

Vi har precis blivit med pool då vi flyttat till ett nytt hus. Poolen är en folkpool 4 x 8 m. Pooltäckningen som finns är en gammal halvtrasig variant med skenor och som har varit motoriserad men som nu hanteras manuellt. Jag har lyckats att ta av och sätta på det igen två gånger och det tar nästen en hel kväll att få på det då det kärvar konstant.
Till saken hör att vi har två barn som ännu inte är simkunninga, så att byta känns väldigt prioriterat. Ett annat problem är att vi har en så kallad swimming pool machine (SPM) som sitter på ena kortsidan och gör att det skydd vi har idag inte går ända in mot kanten utan lämnar en springa på ca 15 cm.

Vi har kikat runt på lite olika varianter, men blir inte riktigt kloka på hur vi ska lösa det.

Enklaste lösningen verkar vara att skräddarsy ett vanligt skydd och fästa det med stroppar, dock känns detta lite bökigt, vi skulle helst vilja få till en lösning som är smidigare så att det är enklare att ta av och fram för allt ta på.

Varianten med skenor känns typ ok, men det vi har kärvar väldigt mycket.

Kikat lite på royal tec från poolkungen vilket verkar som en bra lösning, dock vet jag inte hur man kan lösa problemet med SPM'en, kanske typ trappflik skulle funka.

Har Även funderat på om man på något sätt kan bredda själva sargen där SPM'en sitter eller bygga in den, så att det blir en rak kant för skyddet att möta.

Är det någon som har någon bra idé kring detta tar jag tacksamt emot dem.

Med vänlig hälsning,
Johan

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag