Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Mattias76

Sidor: [1]
1
Uppvärmning / SV: Lyfco Splash 35
« skrivet: juli 19, 2022, 11:33:59:59  »
Kontaktade outl1 om koden som står i displayen och fick efter mycket om och men ett svar men inte vad det betyder utan prova att starta om pumpen som om jag inte gjort det 17 ggr så problemet kvarstår. Har kollat flödet och det är bra känns som det måste vara ett måndags exemplar jag har fått. Maila dom igen om att jag vill ha reda på vad koden betyder men dom har inte svarat ännu så fortsättning följer men svarar dom inte så får man väl skicka tillbaka den.

2
Uppvärmning / SV: Lyfco Splash 35
« skrivet: juli 10, 2022, 14:39:12:12  »
Provade att stänga bypassventilen helt så att allt flöde gick genom vp men samma fenomen efter 5min står det e6 i displayen kan det vara för högt tryck då jag har en lite överdimensionerad pump.

3
Uppvärmning / SV: Lyfco Splash 35
« skrivet: juli 10, 2022, 13:43:52:52  »
Hej

Har precis installerat lyfco slash 35 samt bypassventil allt verkade bra den röda lampan lyser och har ställt in rätt temperatur som jag vill ha men efter ett tag står det e6 i displayen. Någon som vet vad detta betyder står inget om det i manualen.

Tacksam för hjälp

4
Byggtrådar / Bygga egen pool
« skrivet: juli 23, 2012, 12:26:20:20  »
Hej!

Då har man bestämmt sig för att bli med pool, men efter mycket letande så hittar jag ingen som passar min trädgård, därför tänkte jag försöka bygga en själv och vänder mig hit för lite expert utlåtande. Tänkte göra en på 2*3m och 1,20 djup. Tänkte gräva ner den ca 50cm och sedan ha tralldäck runt om. Vilket blir bäst tror ni att bigga i formplyfa och sedan plasta eller gjuta med leca och sedan plasta? Kan man använda biltemas saker till att plasta sådant här?

Tacksam för svar!!

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag