CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Grant

Sidor: [1]
1
Markpooler. / SV: Plywood
« skrivet: juni 02, 2008, 00:20:18:18  »
Tack. Plywoodskivorna trycks inte in av jordtrycket. De håller hyfsat än så länge. I så fall, hur tjock behöver plåten vara, vad kostar det och var kan man köpa det? Det borde väl gå att skruva fast plåten i träreglarna, vilket är vad jag skulle göra med plywood. Någon som vet om det går bra att lägga plåt ovanpå trä utan problem?

Jag är i vilket fall som helst intresserad av vilken typ av plywood som behövs, och tips om priser och var man kan köpa. Om de nuvarande plywoodväggarna har hållit i över trettio år, så borde nya väggar hålla tillräckligt länge för mig.

2
Markpooler. / Plywood
« skrivet: maj 31, 2008, 19:39:03:03  »
Plywood-skivorna i min 30 år gamla pool är har dålig hållfasthet, märkte jag när jag skulle byta liner. På några ställen håller de inte alls. Så jag tänkte helt enkelt skruva dit nya plywood-skivor ovanpå de gamla. Vilket typ av plywood ska man använda? Jag antar att den behöver vara impregnerad. Det blir ju kondens mellan skivan och duken. Marinplywood är väl overkill? Kan man köpa det på vanliga byggvaruhus? (Marken är bara sand och sten, som satt sig väl, så jag tror inte stommen behöver bytas.)

3
Övriga frågor! / Någon som testat "dammsugarrobot"?
« skrivet: maj 30, 2007, 09:37:15:15  »
Jag funderar på att köpa en automatisk pooldammsugare. Har en vanlig 8*4-pool. Primastar säljer en som heter Ocean Poolcleaner, för 2.795 kr. Är det någon som har testat den, eller kan rekommendera något annat prisvärt alternativ? Det vore lite skönt att slippa dammsuga, men inte värt så mycket pengar. (Ber om ursäkt att jag la den här frågan i fel forum först)

4
Pooltäckningar / SV: Solfolie och smådjur
« skrivet: juni 05, 2006, 10:37:59:59  »
Tack för tipset Mikkola och tack Aromata.

Hur gör ni andra? Är det många som har sin solfolie liggande "oskyddad"? Tycker ni som Aromata att det går bra?


5
Pooltäckningar / Solfolie och smådjur
« skrivet: maj 25, 2006, 15:24:09:09  »
Jag funderar på att skaffa solvärme och solfolie till min utomhuspool.

Jag blev direkt avrådd av folkpools återförsäljare att ha solfolie, för att det ökar risken att barn och djur ska trilla i, att de tror att man kan gå på folien, och inte kan ta sig upp när de hamnar under.

Är det många som använder solfolie utomhus utan någon annan övertäckning?

Har ni haft problem med att djur tror att man kan gå på folien och trillar i?

Vår barn är stora och vi har ett högt staket runt den halva av tomten där poolen står, så jag ser ingen risk att barn ska trilla i. Men djur som harar, katter och hundar kan ta sig in under eller över staketet.

Jag vill helst slippa övertäckning, för det är besvärligt och fult och hindrar den direkta solvärmen. För dyrt med automatik. Tar hellre besväret att bottensuga en gång i veckan. Men solfolie måste man ju ha för att få behålla värmen.

Smådjur som harpaltar, grodor och möss kan förstås trilla i med eller utan solfolie, men det vore ju inte så kul om grannens katt eller hund testar att gå på folien.

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag