CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag
 

Författare Ämne: Få vatten levererat i Kungsbacka  (läst 1732 gånger)

0 medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Utloggad Stenman

Få vatten levererat i Kungsbacka
« skrivet: augusti 14, 2019, 23:36:56:56 »
Hej!

Är nybliven spabads ägare, hela familjen är taggade till tusen för att få iordning baljan. Dock har vi egenborrad brunn, varav jag funderar om någon kan ge tips var man kan köpa utleverans av vatten i Kungsbacka området?

Skulle vara otroligt tacksam om någon kan tipsa om en bra och billig transport av lite vatten 😁

Tack för hjälpen👊

Poolgiganten

Utloggad Telekiter

SV: Få vatten levererat i Kungsbacka
« Svar #1 skrivet: augusti 16, 2019, 08:42:46:46 »
Välkommen till Spabads-träsket  :D .

Är du rädd för att er brunn har för dålig kapacitet eller har ni för dålig kvalité på vattnet? Är kvalitén för dålig så kan ju nått typ av förfilter (som tar bort en del grejer i vattnet) användas. Det finns många andra på forumet som vet mer om hur/vad dessa filter klarar. Om det är kapaciteten i brunnen som är begränsande så kanske någon här vet vart/vem som kan köra hem med en tankbil och fylla på badet.

/Urban. 

Utloggad Erica

SV: Få vatten levererat i Kungsbacka
« Svar #2 skrivet: augusti 17, 2019, 01:38:25:25 »
Varför inte använda brunnsvattnet ? Även om vattnet inte är idealiskt går det oftast att få det helt ok med lämplig behandling. För ett spa bör inte brunnskapaciteten vara begränsande. Om fastighetens normala vattenbehov klaras av brunnen så bör den klara även ett spa - volymen är så pass begränsad. En pool blir något annat, då talar vi ju oftast om 10-dubbla vattenvolymen eller mer jämfört med ett spa. Vi har brunn (djupborrad) och fyller vår pool från den helt ok. Vi kan inte fylla den rakt upp från tom till full, utan får ta det i omgångar, men det var rakt inget problem.

Vad det gäller vattenkvaliteten så har vi höga halter av järn och mangan, dock med god marginal inom gränserna för tjänligt dricksvatten. Vi får lite utfällningar i poolen, men något stort problem är det inte. Om vattnet kvalitetsmässigt duger som dricksvatten bör det fungera ok till ett spa också.

Svenska kvalitetspooler som håller vad de lovar! Kampanj på pooltak
 

Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag