Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag
 

Författare Ämne: Ombyggnad, från liner till betong? Görbart?  (läst 7079 gånger)

0 medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Utloggad Erica

SV: Ombyggnad, från liner till betong? Görbart?
« Svar #10 skrivet: maj 10, 2014, 22:31:02:02 »
Jo naturligtvis finns det de som inte tål klor, precis som det finns de som inte tål vissa tvålar, vissa tvättmedel, vissa födoämnen m.m., då får man ju anpassa sig därefter. Men varken jag eller någon i familjen har haft det problemet. Jämförelsen med tårvätskan haltar en hel del, saltvatten (havsvatten) är ca 7 ggr så salt, medans dricksvatten onses otjänligt för människor redan vid mindre än en tiondel av det salt som finns i tårvätskan. Är man överkänslig mot klor tror jag att man oftast får se sig om efter helt klorfria system. Saltklorinatorsystem är ju inte klorfria, det är bara att man tillverkar kloret på ett annat sätt. Baquacil är ju t.ex. helt klorfritt, men har ju i stället andra nackdelar.

Det finns en sak till att nämna vad det gäller pooldjup: om man gör det grunda så grunt att det verkligen medger att även små barn kan stå så finns det en fara med det (har själv råkat ut för det i grunda pooler). Simmar man som vuxen så kan man slå sig rätt rejält genom att man slår knäna i botten. Man ser ju inte direkt var övergången till det riktigt grunda sker. Har man ett vattendjup på t.ex. 90 cm så blir det inte så, men är det riktigt grunt så blir det en klar risk.

Poolgiganten

Svenska kvalitetspooler som håller vad de lovar! Kampanj på pooltak
 

Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag