VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - davidscones

Sidor: [1]
1
Tjena,

JAg är rätt oerfaren av att ha pool då den ingick i ett köp av nytt hus!

Vi har 4 problem med poolen,

1. En plugg för cirkulationen har lossnat (sliten som ni ser på bilden) Plasten bara lossnade och vatten sprutade ut som det inte fanns en morgondag.
    Nu har vi temporärt pluggat med en trasa som inte är optimalt, men kan inte hitta pluggen online, vet inte ens vad den heter?

2. Pooltäckningspumpen som är hydralisk, drar endast åt 1 håll (avtäckning av pool) iavsett i vilket läge som nyckeln är i (se bifogad bild). DEtta har givit upphov till att pooltäckningen har rullat ihop sig till sådan grad att den lossnat från sidofästena och jag vågar inte mixtra mer med denna i räddsla att jag gör något värre.
Någon kanske vart med om samma problem och har en smidig lösning.

3. Vi har ett problem med breddavloppet som läcker med en stor spricka i. Detta gör att poolens vattennivå ständigt sjunker. KAn man ersätta denna enkelt?

4. Poolen har varit grumlig länge och vi bestämde oss för att flocka. När vi gjorde detta var det på morgonen krisstallklart vatten med en mörk gegga på bottnen.
Jag la ner pooldamsugarn (automatisk) imorse och nu är vattnet åter grumligt ?!?  vad ska man göra efter flockning ?

Tack så hemskt mkt för all hjälp, helt novis i detta!

Vänligen

David

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag