CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - wedberg

Sidor: [1]
1
SpaForum / Energi spara
« skrivet: mars 30, 2013, 11:28:53:53  »
Har lite funderingar kring energin som man tillför Spa:et.
Låter ni alltid cirkulations pumpen att gå eller låter ni den gå intervall och i såfall hur ofta under ett dygn? (24h gångtid = 8,4kW/h för cirkpump:s drift)
Den går ju alltid när elpatronen startar, och den startar ju flera gånger per dygn om man konstant håller temperaturen, räcker det?
Eftersom vi badar endast under helgen och ibland inte oftare än varannan helg. Hur mycket kan man sänka temperaturen då?
Om man t.ex. sänker till 20gr så kommer inte cirkpumpen att starta på väldigt länge, hur ofta måste då cirkpumpen start för att inte äventyra vatten kvaliteten med stilla stående vatten?
Har fjärr styrning av Är och Börvärde för vatten temperaturen, så det är inga problem att planera badandet.
Ska man vara hemma över helgen så höjer man värmen på fredags morgon och när man kommer hem från jobbet är tempen uppe, och det utan att att behöva gå ut och lyfta på locket för att ändra vattentemperaturen.
En annan fördel med det är att man alltid har koll temperaturen, särskilt nu under vintern.


2
SpaForum / Science Water Treatment
« skrivet: februari 22, 2013, 22:42:31:31  »
Har hittat ett medel på nätet som ska ersätta alla kemikalier man använder till sitt spa för att hålla bra vatten kvalitet. Är det någon som har erfarenhet av detta medel "Science Water Treatment" ?

3
SpaForum / Någon som har erfarenhet av Rustas Spabad för 19900 kr
« skrivet: juli 19, 2012, 23:38:45:45  »
Har varit och tittat på ett Spabad som Rusta säljer, är det någon som har köpt och använder detta: http://www.rusta.se/spabad_2_3_personer_p95350079.html
eller finns det något annat spa som någon kan rekommenderar som är för 2, max 3 personer och jag vill gärna kunna ligga i det. Det kostar enbart 19900kr har 3Kw värmare, separat cirkpump/massagepump mm, samma som kostar betydligt mer.

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag