VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Juhlen

Sidor: [1]
1
Övriga frågor! / Driftkostnad för en pool?
« skrivet: oktober 18, 2004, 17:11:35:35  »
Funderar lite på det här med pool, och undrar hur stora kostnaderna igentligen är för en pool. Naturligtvis varierar det lite beroende på hur stor pool man har, men låt oss som exempel ta en vanlig 4x8 meters.

Naturligtvis kommer kostnaderna för uppvärmningen att variera beroende på hur varm man vill ha poolen, och hur stor del av året som man väljer att ha poolen varm.

MEN, utöver el för uppvärmning, vad är det då för driftkostnader? Dvs för kemikalier och dylikt. Med andra ord, om jag struntar i att värma poolen, vad är det lägsta möjliga som jag kan komma undan med? per månad.

Jag har sett siffror på ca 1300/månad eller 35 kr/dag, men det är ju med uppvärmning. Vad jag är ute efter är alltså hur pass billigt jag kan komma undan om jag väljer att låta poolen hålla utomhus temperatur?

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag