CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag
 

Författare Ämne: Cyrba?  (läst 3305 gånger)

0 medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Utloggad Peleback80

Cyrba?
« skrivet: juni 02, 2015, 08:42:29:29 »
Kikade runt lite på blocket och hamnade på ett spa som säger sig vara svensktillverkat. Priset skriker dock Kina. Nån som testat cyrbas spa?

 http://www.blocket.se/vi/59491847.htm

Det här är spa:t jag talar om. Dåligt med info på cyrba.com också... Och ingen info om pumpar och dylikt.
« Senast ändrad: juni 02, 2015, 09:58:27:27 av Peleback80 »

Poolgiganten

Utloggad Erica

SV: Cyrba?
« Svar #1 skrivet: juni 02, 2015, 10:21:43:43 »
Det kan ju mycket väl vara så att det är svensktillverkat i betydelsen slutmonterat i Sverige med delar från Kina, en inte alltför ovanlig kombination för åtskilliga produkter. Det återstår väl att se om det kommer svar från någon som köpt just ett sådant här. Specifikationer i all ära men de säger ju bara saker om de tekniska finesserna som finns/ inte finns, men inte särskilt mycket om kvalitén på det hela. Ett sådant här bad kan ju vara ett toppenfynd, ett bottennapp eller allt där emellan. Priset låter ju helt ok i vart fall. Data som sådana verkar också helt ok.

Utloggad Peleback80

SV: Cyrba?
« Svar #2 skrivet: juni 02, 2015, 10:44:06:06 »
Ja det är möjligt.  I synnerhet känns skalet som att det är Kina. Cyrba verkar ju i grunden mest hålla på det under skalet. Iallafall enligt hemsidan. Att hemsidan knappt är uppdaterad sedan 2013 och att baden reas ut på blocket så långt lagret räcker känns ju lite udda och hur blir det med reservdelar osv. Är det ett projekt som gått snett eller dylikt. Kanske blev för dyrt. Finns väldigt lite info och inga andra återförsäljare heller. Om jag nu kan det här med googling.

Svenska kvalitetspooler som håller vad de lovar! Kampanj på pooltak
 

Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag