VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - tsll

Sidor: [1]
1
Vatten och kemi / SV: Fel på Krystal Clean saltvattensystem från Intex ?
« skrivet: juni 05, 2008, 16:55:59:59  »
Hej

Men den där strypkonen (vatten fuktspärr) behövs bara enl. bruksamvisningen om poolen är högre än 122mm, kan det vara manualen som är fel då?

Jag har kontaktat Intex direkt, får höra vad dom säger.

MvH Tobias

2
Vatten och kemi / Fel på Krystal Clean saltvattensystem från Intex ?
« skrivet: juni 04, 2008, 20:00:46:46  »
Hej

Jag köpte förra året en "Krystal Clean Poolwater saltvattensystem för pooler, Modell 6220", och vattnet i behållaren räckte till ca 1.5h drift. Den var inne på reparation (reklamation), och jag fick tillbaka den i höstas. Nu när jag testar den var samma fel kvar. Efter kontakt med bauhaus så fick jag idag en ny. Nu visar det sig att vattnet i tanken försvinner på ca 1.5-2h, dvs samma fel som tidigare.

Min tolkning av manualen är att vattnet ska räcka i ca 12h innan påfyllning behöver ske (dvs > 6 dagar i läge 1), dvs om vattnet försvinner på 2h, och påfyllning i läge 1 behöver ske varje - varannan dag är något fel. Ni som har den modellen, stämmer det eller har jag totalt fattat fel från manualen? På läge 5 måste man alltså fylla på vatten och 1kg salt ca 5ggr / reningscykel....

MvH Tobias

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag