CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - tobbebjorklund

Sidor: [1]
1
Byggtrådar / Björklunds poolbygge, 10 * 5,5m JF Fritid
« skrivet: mars 20, 2018, 16:01:21:21  »
Efter att ha läst åtskilliga trådar om olika poolbyggen tänkte jag dela med mig av mitt! Jag tänker att det är bra för den som ska starta sitt projekt, och bra för mig att få inputs och feedback, och en plats att spara mina anteckningar.. Det är snart ett år sedan vi satte skopan i marken, och än är inte trädäcket klart..

Det började med en trevlig tanke om att anlägga en mindre pool med ett barnsäkert överdrag (eftersom vi väntade barn). Vi hittade ett begagnat, elektriskt överdrag som var 8*4m. Därför tänkte vi utgå från att poolen skulle få de dimensionerna.

När vi sedan snubblade över en begagnad JF Fritid 10*5,5m med ett tillhörande pooltak på 12*6m för ett oförskämt lågt pris fick jag förklara för sambon vilken fördel det var med ett riktigt pooltak. Och plötsligt hade vi såväl poolstomme som pooltak :)

Bilden visar poolen och taket monterat hos säljaren.

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag