Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Bellan

Sidor: [1]
1
Vatten och kemi / Mjölkigt vatten
« skrivet: april 27, 2013, 11:44:32:32  »
Nu när jag startade upp vår pool, så gjorde jag som vanligt men denna gången blev vattnet mjölkigt. har aldrig hänt innan. Ska jag klorera igen och låta sandfilterpumpen jobba eller vad ska jag göra. Tacksam för svar;)

2
Ovanmarkspooler / Rörpool ovanmark vinterförvaring
« skrivet: september 20, 2011, 18:06:50:50  »
Har en rörpool ovanmark, har tagit in den innan om vintern men funderar på om man kan ha den ute o isåfall hur man ska göra? Tycker det är jobbigt att ta ner den för nu står den verkligen jättebra. ska man ha vatten kvar iden eller ska den vara tom. Kan man klä den med krympplast? blir jätteglad fall nån kan hjälpa till med goda råd:)

3
Teknik / sandfilter??
« skrivet: juli 11, 2010, 09:29:08:08  »
Hej
Vi tänker köpa en sandfilterpump och har tittat på Harald Nyborg och Rusta. Den som är på Rusta är lite större.
Våran pool är på 23 000 m3, så jag tänkte höra om någon känner till vilken pump som verkar bäst.

Bellan

4
Ovanmarkspooler / Dammsugaren till poolen
« skrivet: juli 01, 2010, 14:56:07:07  »
Hej
Vi har köpt en rörpool som är 5,5 i diameter och 122 djup. Fick en dammsugare med men jag tycker inte att den funkar bra, troligtvis gör jag väl nåt fel eller?? Tänkte oxå fråga hur man ska göra för att slippa att sidorna och botten blir hal (om det kanske finns nåt medel man kan ha). Har köpt ett startkit och har mätt 2 gånger och allt ser bra ut där. vill oxå höra vad för sandfilterpump som skulle passa till poolen, tittade på en hos Harald Nyborg men den pumpade bara 3,6 l/h, tycker det låter lite. Blir jätte glad om nån har lite tips och svar till mig.

hälsningar Bellan

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag