CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Pea

Sidor: 1 [2]
11
Markpooler. / Mura med LECA
« skrivet: juni 18, 2007, 11:27:42:42  »
Hej Allihop  :)
nu har jag suttit å läst här hela helgen så det svider i ögonen å lite klokare har man väl blivit. men det är grymt svårt å bestämma sig för vilken pool man ska satsa på. men iaf så har jag nog bestämt mig för å gjuta platta å mura med leca sten. kruxet för mig är att jag inte kan dra iväg dräneringen nånstans å dräneras måste det ju. min tanke är att kräva en stenkista + komplettera med ett 40 rör för kontroll och ev nödtömning vid behov. tror ni att detta kommer att räcka eller har ni nåt bättre tips?

tänker sätta platonmatta mot lecastenen men behöver man isolera med kall asfalt eller dyl innanför?

sen är jag grymt rådvill över exakt vilka tillbehör jag behöver till poolen och var man ska köpa dom. ex vilken filterpump är bäst? jag bryr mig om både pris och kvalitet men snålheten får absolut inte bedra visheten så att man ångrar sig sen.

måste säga att man blir grymt inspirerad över alla fina byggen man sett här  <sol>

Sidor: 1 [2]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag